Piwek25 07.01.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Witam wszystkich!Proszę o pomoc!Kupiłem projekt z firmy HG Atelier o nazwie HG-M2 lub BM-27 lub KRA 1164Zacząłęm budowę i wylałem fundamenty!Mimo, że od dłuższego czasu buszuję po internecie, nie znalazłem ludzi, którzy mają ten dom, czy zamierzają go mieć.Jeśli ktoś ma taki projekt czy dom proszę o kontakt.Chciałbym wymienić poglądy, poznać opinie, uwagi itp.Mam zamiar wziąć kredyt i w 2006 zakończyc budowę.Będę wdzięczny za wszelkie uwagi i sugestie.Pozdrawiam Jakub z Grudziądza [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwek25 15.03.2005 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Szkoda, że jak narazie nikt się nie odezwał. Wyświetliło ten post ponad 30 osób ale, żadna nie dała najmniejszego namiaru ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kampinosik 03.01.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Cześć Piwek25, Niestety nie budowałem Twojego domku. Ale za to chcę budować inny z kolekcji HG Atelier (HG I1). Jak wspominasz współpracę z tą pracownią? Można spoko kupować projekt od nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwek25 04.01.2007 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 KampinosikNie wiem jaką współpracę masz na myśli, ale tym etapie wszystko było OK.Ze zmianami nie było żadnego problemu.Budowę rozpocząłem, wylałem fundamenty i niestety musiałem je sprzedać razem z działką.Nowi właściciele dokończyli budowę. (niestety nie mam z nimi kontaku)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts