ultralegera 15.07.2023 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2023 (edytowane) Witam, mam pytanie dotyczące wykonania zadaszenia na samochód. Obecnie mam zrobione krokwie. Na to chcę dać nadbitkę ok 1,5 cm i pytanie co potem. Czy na nadbitkę mogę położyć membranę a potem łaty i blacha? Chodzi mi o dalszą kolejność na nadbitkę bo nie wiem jak zrobić. Edytowane 15 Lipca 2023 przez ultralegera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piecja 01.03.2024 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca Dobrze kombinujesz, membrana, łaty a potem blacha, taka jest prawidłowa kolejność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 12.03.2024 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca Witam, mam pytanie dotyczące wykonania zadaszenia na samochód. Obecnie mam zrobione krokwie. Na to chcę dać nadbitkę ok 1,5 cm i pytanie co potem. Czy na nadbitkę mogę położyć membranę a potem łaty i blacha? Chodzi mi o dalszą kolejność na nadbitkę bo nie wiem jak zrobić. Jak dajesz ładną deskę jako nadbitkę całości to nie bawił bym się w blachę tylko w dobrej jakości gont. Blacha generuje straszny hałas i podczas deszczu trudno tam będzie wytrzymać. Garaż czy dach to inna sprawa bo to obiekty zamknięte i hałas się nie wydostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts