susu 08.01.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Witam, proszę o kontakt budujących z porothermu 44. Chciałbym wymienic sie informacjami dotyczacymi kosztów budowy domu, coś mi się zdaje , że mój wykonawca chce ze mnie zedrzeć skórę. Krzysztof Janas[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 08.01.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 susu, wejdz sobie do dzinnikow budowy - "komentarz do opowiesci magmi".Oni wlasnie budowali z porothermu 44P+W. Tam mozesz zadac to pytanie - Madzia jest tak sympatyczna osoba, ze na pewno ci odpowie bardzo konkretnie Pozdrawiam P.S. My budowe zaczniemy dopiero za jakis czas, ale tez zastanawiamy sie nad ta wlasnie technologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susu 10.01.2005 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Dzięki za wskazówkę Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.01.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Mam dom z porothermu 44, ale nie wiem o co Ci konkretnie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
susu 11.01.2005 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Witaj Pyrka. Miotam sie po forum i próbuję utwierdzic sie w podejrzeniu, że mój wykonawca chce zedrzec ze mnie skórę. W zasadzie już znalazłem potwierdzenie moich podejrzeń - pare osób z forum otworzyło mi oczy.Budujemy 240 metrowy dom z porothermu 44, jestesmy na etapie stanu surowego zamkniętego 340 metrowym dachem z 4 lukarnami. Wdzieczny bedę za informacje o kosztach poszczególnych pozycji robocizny i materiałów - szukam miejca w kosztorysie powykonawczym w którym wykonawca przegiął pałę (a może na wszystkich pozycjach po trochu zawyżył.Mieszkasz już? Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts