Cumastus 20.07.2023 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 (edytowane) Mam gołą plyte balkonową nad ogrzewanym pomieszczeniem i chciałbym go lekko ocieplic i zapobiec ściekaniu wody opadowej pod płytę balkonową, jak to najlepiej zrobić mając do dyspozycji 6 centymetrów nie licząc płytek? Edytowane 20 Lipca 2023 przez Cumastus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.07.2023 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 Załącz rzut i przekrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cumastus 20.07.2023 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]465766[/ATTACH]Na szybko cos takiego udało mi sie narysować, budynek nieocieplony z lat 90, ogólnie problem jest taki ze obecnie jest goly beton i podczas ulew woda często podplywa od spodu po sam mur, a planuje ocieplenie więc bedzie płynąć po elewacji i chciałbym to rozwiązać najlepiej z ociepleniem. Czy da radę to jakoś ogarnąć mając do dyspozycji jakieś 6cm? Czy darować sobie ocieplenie od góry i ocieplic sufit. Chciałbym to zrobić samemu z wujkiem YouTube ale nie znalazłem idealnego rozwiązania dla mnie. Edytowane 20 Lipca 2023 przez Cumastus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.07.2023 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 Pewnie masz tzw. mostek zimna w miejscu połączenie ze ścianą i dalej ze stropem. Tytuł tematu to:"Płyta balkonowa nad nie ogrzewanym pomieszczeniem"a w treści"Mam gołą plyte balkonową nad ogrzewanym pomieszczeniem" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cumastus 20.07.2023 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 O kurde, przepraszam, moje niedopatrzenie czy da się jakoś edytować temat? Chodziło mi o ogrzewane pomieszczenie. Mostek jest na pewno dlatego też chciałbym tam dorzucić ocieplenie od gory tylko w jaki sposób to najlepiej rozwiązać w mając tak mało miejsca ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 20.07.2023 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2023 (edytowane) Chyba można-> Edytuj (pierwszy wpis) -> Zaawansowana edycja - i tam na górze masz opcję w której jest "Tytuł" Edytowane 20 Lipca 2023 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts