Art72 24.07.2023 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2023 Potrzebuje informacji na temat zwiazany z odległosciami od granicy sąsiadów mojego budynku gospodarczego działka ma szerokość 9 metrówbudynek murowany na płycie planuje mieć 4x8 mnie bedzie żadnych okien , drzwi na strone sąsiada dach ze spadkiem na moją strone wysokość budynku powinna sie zmiescić w 3 metrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siinski 25.07.2023 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2023 Ściany bez okien od granicy działki musi oddzielać min. 3 m . Zatem budynek który planujesz przy 9 m szerokości działki nie może być szerszy niż 3 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 26.07.2023 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2023 Yhy. Na wąskiej działce do 16 m jest to 1,5 m lub na granicy jeżeli plan zagospodarowania nie stanowi inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts