Grzegorz_ST 26.07.2023 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2023 Witam, robię podstawę z płyt chodnikowych 35x35x5 pod drewniany domek narzędziowy. Wymiary podstawy ~2x4 m. W wybranym miejscu wybrałem humus, nasypałem i ubiłem piach na którym będę układał płyty. I teraz nie wiem czy warto otoczyć te płyty obrzeżem takim jak niżej, żeby się w przyszłości nie rozjeżdżały: Czy to ma sens? Zaszkodzić nie zaszkodzi ale nie wiem czy warto dopłacać kilkaset zł do tego. Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giman 26.07.2023 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2023 Płyty chodnikowe pod domek narzędziowy to się raczej otacza betonowym obrzeżem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz_ST 26.07.2023 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2023 Dziękuję za uwagę. Chociaż przyznam, że nie bardzo chce mi się teraz rozkopywać przygotowane i ubite podłoże, żeby zamontować obrzeża betonowe. Może w tej sytuacji, jak nie mam obrzeży, to rozsądniej byłoby kupić płyty 50x50? Generalnie wzorowałem się na domku jak niżej, tutaj widać, że nie ma obrzeży: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts