Jarek2202 27.07.2023 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2023 Zdecydowanie nie polecam współpracy.z firmą Anwis. Po blisko 20 -stu latach montowania ich rolokaset, roletek, żaluzji itp. kiedy to żaluzje miały długość taką na jaką były zamawiane, okazało się, że teraz mogą być za długie o 25 mm. (prawdopodobnie wykonawca na produkcji nie odjął wysokości rynny górnej w kilku sztukach żaluzji). Moja klientka nie zaakceptowała marnie wyglądającego produktu, dlatego odesłałem te żaluzje do poprawy. Okazało się, że żeby doprowadzić te żaluzje do długości zgodnej z zamówieniem firma Anwis zażyczyła sobie sporą kwotę pieniędzy za odpłatną przeróbkę. Nie omieszkała też przysłać mi mailem faktury za poprawę tego co źle wykonali. Oczywiście nie zaakceptowałem tej bzdurnej faktury, ale firma Anwis zasypuje mnie mailami i sms-ami z przypomnieniem o terminie płatności. Rozmawiałem z przedstawicielem handlowym i poinformowałem go, że w tej sprawie raczej oczekuję przeprosin za kłopot kilkukrotnego dojazdu do klientki, montowania i demontowania żaluzji niż jakiejś bzdurnej faktury i żeby powstrzymał ten żenujący spektakl, przysyłania mi głupich wiadomości, ale w tej sprawie nie nie zrobił nic. Dlatego oczekuję od Anis pozwu do sądu, a o wyniku tej sprawy poinformuję wszystkich zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek2202 08.12.2023 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2023 Firma Anwis wystawiła fakturę korygującą zerującą do wystawionej wcześniej faktury. Sprawę uważam za zamkniętą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts