radek majsterek 28.07.2023 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2023 Przewód PoE na fasadzie budynku czym i jak zamocować?[ATTACH=CONFIG]465833[/ATTACH] 1. Czy skrętką PoE ma iść luzem czy w peszlu2. Czy przewód mocować do podbicia czy do fasady (tynk/cegła) czy do podbicia dachowego?3. Czy są jakieś specjalne mocowania do przewodów?4. Czy jak mam puścić 2 przewody równolegle (lub więcej) to w peszlu czy jak takie przewody się montuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 28.07.2023 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2023 Przewód PoE na fasadzie budynku czym i jak zamocować? [ATTACH=CONFIG]465833[/ATTACH] 1. Czy skrętką PoE ma iść luzem czy w peszlu 2. Czy przewód mocować do podbicia czy do fasady (tynk/cegła) czy do podbicia dachowego? 3. Czy są jakieś specjalne mocowania do przewodów? 4. Czy jak mam puścić 2 przewody równolegle (lub więcej) to w peszlu czy jak takie przewody się montuje? Rozumiem, że to taki piątkowy żarcik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek majsterek 28.07.2023 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2023 Rozumiem, że to taki piątkowy żarcik? Nie żarcik, pytam poważnie. Raz a dobrze chcę robić a nie 2 razy po drabinie skakać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts