Senser 08.01.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 No właśnie... Poszukuję ekipy godnej polecenia. Jeśli jesteście zadowoleni z tego co oni u was zrobili na poddaszu to proszę dajcie jakieś namiary. Chcę aby zrobili mi też ocieplenie wełną szklaną dachu. Jeśli będzie to ekipa z wyobraźnią (którzy potarafią sensownie doradzić) to będe zadowolony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 11.01.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Nasz kierownik budowy poleca tego wykonawcę, o ktorego pytalam. Gość robi wszystko - G-K tez po 25 zl za m2, niestety chyba akurat G-K w jego wykonaniu Z. nie widzial, ale mówił,że inne prace były OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.01.2005 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 No to będe musiał go o to zapytać....a do GK to musi być naprawdę spec....to jak nic innego jest łatwo spitolić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Firma ad-dach wykonuje pokrycia dachowe,w tym profesjonalne wykonie "wolego oka" !!! Jest firma z wieloletnia tradycja siegajaca trzeciego pokolenia!!!! Wielu zadowolonych klijentow potwierdza jakosc swiadczonych uslug!! Z powarzaniem Adam Miłoszewski http://www.ad-dach.pl GG 4790191 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 13.01.2005 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 Wszystko fajnie...ja dach mam zrobiony....poszukuję ekipy nie od dachu tylko do płyt GK na poddaszu...A tak poza tematem to co to takiego "wolne oko"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts