Integer 02.08.2023 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2023 Witajcie,stoję przed wyborem budżetowej instalacji 2szt klimatyzatorów na poddaszu. Pomiędzy Rotenso Ukura (czyli Midea?) a Gree Pular - jakie są warte zauważenia różnice?Zwłaszcza te nie podane w katalogu, konstrukcyjne/jakościowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 02.08.2023 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2023 Dołóż kapkę i kup amber prestige lub innova titanium i przy minus 30 będzie ciepełko lecieć aż miło a zimno latem no i owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Integer 02.08.2023 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2023 Ambery podobno zostały wycofane z oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sruba014 03.08.2023 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 Witajcie, stoję przed wyborem budżetowej instalacji 2szt klimatyzatorów na poddaszu. Pomiędzy Rotenso Ukura (czyli Midea?) a Gree Pular - jakie są warte zauważenia różnice? Zwłaszcza te nie podane w katalogu, konstrukcyjne/jakościowe? Hej, ostatnio kupiłem i zamontowałem u nas Cooper Hunter Arctic 3,5kw - ogarnia salon i korytarz (około 50m2). Do grzania jest bardzo ok, chłodzenia także. CH wychodzą z tej samej fabryki co Gree Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 03.08.2023 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 Ambery podobno zostały wycofane z oferty. Niby są w sprzedaży ale może i wycofali i leżaki leżą ale gady są wydajne , mam przerobionego na pompę ciepła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 04.08.2023 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 Witajcie, stoję przed wyborem budżetowej instalacji 2szt klimatyzatorów na poddaszu. Pomiędzy Rotenso Ukura (czyli Midea?) a Gree Pular - jakie są warte zauważenia różnice? Zwłaszcza te nie podane w katalogu, konstrukcyjne/jakościowe? To już kup jakiś model Midei. Zdecydowanie lepszy serwis od Rotenso. A poza tym jak ta Ukura wygląda ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Integer 04.08.2023 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 Nie ukrywam że również nie jestem fanem chromowanych krawędzi w ukurze A wiecie coś może o jakości Gree Pular - wygląda na to że gree i midea idą łeb w łeb jeśli chodzi o popularność na świecie. Tylko jak przekłada się to na jakość / bezawaryjność. Wiadomo - dwie firmy instalacyjne które ofertują utrzymują że beawaryjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goguś1719517740 04.08.2023 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 Poszukaj tabele wydajności ,ja mam to w książeczce gree i musiałbym luknąć ale coś mi świta że ona nie ma nawet połowy wydajności tego co ma prestige. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Integer 04.08.2023 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 A jak w pularze ten filtr? Zazwyczaj widziałem fitry siatkowe wysuwane po podniesieniu frontowego panelu. W Pularze widzę że jest jakiś taki panelo-filtr na zatrzaski demontowany od góry urządzenia. Nie jest to gorsze rozwiązanie niż "klasyczny" filtr ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 04.08.2023 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 A jak w pularze ten filtr? Zazwyczaj widziałem fitry siatkowe wysuwane po podniesieniu frontowego panelu. W Pularze widzę że jest jakiś taki panelo-filtr na zatrzaski demontowany od góry urządzenia. Nie jest to gorsze rozwiązanie niż "klasyczny" filtr ? Jakie masz oferty na tego Pulara. Mój znajomy sprzedaje z montażem za 3200 brutto 8% VATu Haiera Tayge. Wiem, że do Warszawy jeździł na montaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekV6 03.09.2024 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września W dniu 4.08.2023 o 16:39, swierol napisał: Jakie masz oferty na tego Pulara. Mój znajomy sprzedaje z montażem za 3200 brutto 8% VATu Haiera Tayge. Wiem, że do Warszawy jeździł na montaże. A w tym roku 2024 ? U mnie Gree Pular 5KW z montażem i VAT 8% 5896zł. a Rotenso Ukura 5KW z montażem 5184zł. Który wybrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts