rubin23 09.01.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 3000 m 2. O takiej powierzchni mam działkę rolną (ziemia III klasy) przylegającą do budowlanej (2000 m2) na której już rośnie trochę drzewek owocowych i ozdobnych,czym zatem wypełnić tę rolną, będę dzwięczny za praktyczne rady. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 09.01.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 sorry rubin ale to szczyt kretynizmu zadawać takie pytanie .........a przyklad kretyńskiej odpowiedzi........zasiej sobie tam buraki cukrowe zadowala cie taka odp?? nie masz wiekszych problemów w zyciu czy jestes prowokatorem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubin23 09.01.2005 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 weynrob,nie kumam,o co Ci chodzi? dlaczego w moim pytaniu dopatrujesz się kretynizmu lub prowokacji? i co to ma wspólnego z moimi problemami?oczekuję tylko mądrych rad,jeśli nie masz ochoty komuś coś radzić to nie radż,nie masz takiego obowiązku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatoja 09.01.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 weynrob,nie kumam,o co Ci chodzi? dlaczego w moim pytaniu dopatrujesz się kretynizmu lub prowokacji? i co to ma wspólnego z moimi problemami?oczekuję tylko mądrych rad,jeśli nie masz ochoty komuś coś radzić to nie radż,nie masz takiego obowiązku. Pozdrawiam Nie obraź się rubin ale po prostu na Twoje pytanie jest ok. 9786754 odpowiedzi Równie dobrze można by zapytać na forum budowlanym -Jaki dom postawić na działce 3000 m kw? albo na samochodowym - Jaki mam kupić samochód? Napisz coś więcej o tym terenie, o Twoich potrzebach, preferencjach, oczekiwaniach ...troche konkretów a gwarantuje Ci że dostaniesz mnóstwo cennych rad Pozrdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel Starzec 09.01.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 A może posadzić las,albo założyc plantacje topoli.Będzie czym palić w razie jakiej bidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatoja 09.01.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 A może posadzić las,albo założyc plantacje topoli. Będzie czym palić w razie jakiej bidy. Danielu Topola to ma marną wartość cieplną - lepiej chyba wierzba wiciowa odm tzw energetyczne albo plantacje chmielu albo winnicę albo plantacje leszczyny albo plantacje świerków na choinki albo, albo, albo jeszce 1000 innych możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 09.01.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 albo te buraki cukrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 10.01.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Ja posadziłbym mały lasek. Na początku troche pracy, ale później już prawie sam relaks. To jednak kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 10.01.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Ja posadziłbym mały lasek. Na początku troche pracy, ale później już prawie sam relaks. To jednak kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taJoasia 10.01.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 A w lasku byłaby polanka z poziomkami? Znajomym szybko urosły maślaczki.... Ja bym sobie wykopała staw kąpielowy..... Inny wariant to łąka kwietna (mało pracy!).... A może uprawy (dobra ziemia) wszystko zależy od upodobań i czasu wolnego. Chciałabym mieć tyle metrów ogrodu, ale przy moich 1200 mam co robić i nie zawsze nadążam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubin23 11.01.2005 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 jatoja; słuszna uwaga-dzięki.Zadałem mało precyzyjne pytanie,a to dlatego że sam nie miałem konkretnego pomysłu co z taką powierzchnią zrobić,liczyłem na doświadczenie forumowiczów weynrob; Ty to masz jakąś obsesję na punkcie buraków,że dajesz takie burackie rady? taJoasia; to jest chyba TO!! staw,ale nie kąpielowy,tylko z rybkami(niedaleko potoczek). chociaż przyznaję że brałem pod uwagę posadzenie lasku,ale wydaje mi się,że gdyby w przyszłości zaszła potrzeba wybudowania na niej czegoś to byłyby problemy. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 11.01.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Odpal przeglądarkę, wejdź na http://www.google.com.pl, wstukaj hasło ogrody projektowanieWyrzuci ci mnóstwo linków do firm zajmujących się projektowaniem ogrodów. Często prezentują one swoje dokonania w postaci galerii zdjęć. Obejrz to i wybierz co ci pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 12.01.2005 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 weynrob; Ty to masz jakąś obsesję na punkcie buraków,że dajesz takie burackie rady? Pozdrowionka Wiesz.........zawsze staram się dostosowac poziomem rad do poziomu ich potrzebujacego .........załapałes juz?? .....fajnie ze jesteś kumaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts