lunka 09.01.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 obecnie w mieszkaniu mam 90-tke narożna na kreciolku na garnki, ale bardzo go nie lubie i chcialabym cos innego miec w domu. Szkoda jednak nie wykorzystac miejsca.. Jak to jest u Was, co jeszcze mozna wymyslic w tym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mantra 09.01.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 My będziemy mieli w domu narożny zlewozmywak, a pod oknem bardzo długi blat roboczy. W naszym obecnym mieszkaniu główną bolączką jest brak takiego długiego blatu. Rezultat jest taki, że rano kiedy oboje z mężem szykujemy sobie śniadanie, niepotrzebnie obijamy się o siebie. W domu miejsca starczy dla 5 osób jednocześnie a miejsce w narożniku będzie dobrze wykorzystane. Byłam ostatnio u znajomej, która ma dokładnie taki układ kuchni i jest nim zachwycona (mieszka już 12 lat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 09.01.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 a cos w stylu magic corner?Zlew jest swietna propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lunka 09.01.2005 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 tak... w jednym narozniku bedzie zlew, ale mam problem co w drugim? czy ten magic corner wykorzystuje naroznik??? jakos tego nie widze. kasiapro1 oswiec mnie prosze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 09.01.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Ten magic corner to taki ekskluzywny kręciołek, jak piszesz, na przybory kuchenne. Oglądałam kiedyś dwa rodzaje i w żadnym w/g mnie nie wykorzystuje się idealnie miejsca. Cena , podobnie jak corner- MAGICZNA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 09.01.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 obecnie w mieszkaniu mam 90-tke narożna na kreciolku na garnki, ale bardzo go nie lubie i chcialabym cos innego miec w domu. Szkoda jednak nie wykorzystac miejsca.. Jak to jest u Was, co jeszcze mozna wymyslic w tym miejscu? Można wymyslić mnóstwo rzeczy, kręciołek (jak sama piszesz słabo wykorzystuje miejsce), zlew narożny (ładnie wygląda, ale wykorzystanie miejsca w szafce jeszcze gorsze - zlew wraz z syfonem bardzo mocno ogranicza możliwość sięgania do takiej - bardzo przeciez głębokiej szafki), ale najlepszym wyjściem jesli chodzi o wykorzystanie miejsca są zwykłe klasyczne półki. Zostają jeszcze kombinacje typu zrób to sam, np. wyjeżdżająca na rolkach spod narożnika samodzielna szafka - regalik z przypietym z przodu frontem - takie rozwiązanie wymaga trochę zachodu (poniewaz brak fabrycznego osprzętu do czegoś takiego, trzeba rzeźbić), ale daje najlepszy dostęp do szafki. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 09.01.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 MCorner jest drogi ok. 1800 zl i jak na swa wielkosc to wykorzystuje szafke maksymalnie.Sa rozne wielkosci,szerokosci,tansza wersja jest z firmy Rejs-ok.800zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts