Okopowy 06.08.2023 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2023 Cześć. Jestem w trakcie wyboru paneli oraz podkładu pod nie. Mogę prosić o opinie o poniższych? 1. Co sądzicie o panelach QS Capture SIG4764 Dąb szczotkowany AC4/9mm? 2. Który z tych podkładów byście wybrali (nie mam ogrzewania podłogowego): QS Unisound czy QS Silent Walk (oba 2mm)? 3. Dylatacja w progach: czy należy ciąć panele w przejściach czy nie? Mieszkanie niecałe 60m2, prawie wszędzie będą panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymonmajster 09.08.2023 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2023 1. QuickStep i Pergo to ścisła czołówka jeśli chodzi o panele laminowane, jeśli tylko Ci wybarwienie i cena pasuje to bierz2. QS Unisound, Silent Walk to raczej podkład dedykowany na podłogówkę ze względu na niskie opory cieplne3. Należy. Można nie ciąć, w razie reklamacji zostanie odrzucona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 15.08.2023 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 Ad. 1 to jest ładne co się komu podobaAd. 2 obydwa będą okAd. 3 teoria mówi że ciąć, praktyka że nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts