wakrys 06.08.2023 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2023 (edytowane) Witam,Będę trochę modernizował kuchnię, dokładał zmywarkę i zmieniał piekarnik. Obecnie nie wiem jak przez 7lat mam podłączony piekarnik 3,5kw i czajnik elektryczny do jednego gniazdka na przewodzie aluminiowym 2-żyłowym i jeszcze się to nie spaliło, ale chce zmienić tą sytuację Ogólnie przewody do rozdzielni będzie podłączał elektryk, ale przewody chciałem przygotować sam (3x2,5). Przewody miałby iść do pewnego momentu po suficie, na ścianie nie mogę nic kłuć bo jest komin. W.miejscu zaznaczonym na niebiesko miałaby być puszka rozdzielająca przewód idący do zmywarki na dodatkowy przewód prowadzący do gniazdka okapu. Czy ten schemat ma jakiekolwiek sens? Pozdrawiam. https://zapodaj.net/plik-xq8FvsCI8k Edytowane 6 Sierpnia 2023 przez wakrys Zmiana załącznika na bardziej widoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts