jogurcik 09.01.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Po postawieniu domu, chce budować garaż. i zaczeły sie problemy. Plan zgospodarowania terenu w złozeniu dopuszcza 1 bud. mieszkalny i jeden gospodarczy i to w granicach działki, parterowy z nachyl. dachu. 30stopni. Znalazłem odpowiedni projekt, po wielu godzinach poszukiwania), niestety jest to projekt typowego garażu (czasami projekt umożliwia traktowanie go jako bud. gospodarczego). Czy urzędnicy będą na tyle elastyczni, iż uznają garaż za bud. gospodarczy czy należy dokonać zmian w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 13.01.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2005 U mnie w warunkach zabudowy jest podobnie, ale wyraźnie podkreśla się, że budynkiem gospodarczym może być np. garaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogurcik 14.01.2005 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 U mnie w planie niestety nie wspomniano nic, iż garaż to też budynek gospodarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aib Marianna 14.01.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 U mnie w planie niestety nie wspomniano nic, iż garaż to też budynek gospodarczy Garaż to też jest budynek gospodarczy; gdyby Twoje Starostwo miało mieć trudności interpretacyjne, projekt garażu przemianuj na projekt budynku gospodarczego. Żadnych innych zmian w tym projekcie nie musisz robić. Projektant adaptacji będzie wiedział co zrobić. Pozdrawiam [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts