Mariusz10 10.08.2023 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2023 Panowie mam pytanie. W mieszkaniu mam w przedpokoju wnękę na licznik gazowy i elektryczny. Wymiar to 1500x440mm, pomyślałem, że kupię takie drzwi ażurowe, pomaluję pod kolor ścian i założę żeby można było łatwo zaglądać. Kupiłem, wymiar ładnie zasłania wnękę. Założyłem do tego zawiasy meblowe bezpuszkowe i problem bo zamontowałem zawiasy i one cały czas sprężynują i z jednej strony drzwi dolegają idealnie, a z drugiej odstają. Nie mają one żadnej regulacji więc wygląda to kiepsko, a drzwi przymierzone do samej ściany ładnie pasują. Złe zawiasy dobrałem? A może są jakieś inne, które lepiej by się nadały? Może macie jakieś inne sprawdzone sposoby na zabudowę wnęki? Pomyślałem też o rolecie, ale to jednak ostateczność bo średnio mi się podoba takie rozwiązanie i jest niepraktyczne. Drzwi wydają się najlepsze, ale mam problem z ich montażem. Pomożecie? Podpowiecie coś ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts