Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

świadectwo energetyczne budynku

Recommended Posts

Mnie się nie czepiaj!

Ja nie chcę robić audytów. Mam inną pracę.

Szlag mnie trafia, że jakaś biurwa czy kominiarz ma mi grubość murów mierzyć i pętać się po strychu!

Albo jakiś dupek po trzydniowym kursie!

Ja rozumiem, że do tego trzeba wiedzy, którą się długo zdobywa.

Wkur.wia mnie, że byle kto wpiepszy Ci się do chałupy "bo mu dali takie uprawnienia i kazali".

"Tylko w Twojej głowie mogą powstać takie rozważania który z pracowników gminy będzie wykonywał audyt energetyczny."

- GÓWNO PRAWDA!!!

Poczytaj uważniej KOMU to zlecają.

"Bo unia kazała bazę zrobić"

No i teraz WSZYSCY jesteśmy kłamcami i oszustami (dla dodatku 3000zł) i koniecznie nas biurwa musi SPRAWDZIĆ!

Kraj z dykty, gówna i tektury!

A prawo głównie z gówna!

Adam M.

Ty jakąś fobię masz? Kup sobie papieru toaletowego i tabletki na zaparcie/rozwolnienie zależnie od przypadku.

A o audytach i audytorach...

https://gig.eu/pl/newsy/kurs-certyfikator-i-audytor-energetyczny

Najpiękniejsze jest TO:

Kurs "Certyfikator i audytor energetyczny"

Dla kogo?

Kurs adresowany jest do osób, które chcą nabyć wiedzę praktyczną w zakresie sporządzania:

audytów energetycznych i remontowych wykonywanych m.in. w celu wykorzystania wsparcia z Funduszu Termomodernizacji i Remontów części kosztów przedsięwzięć termomodernizacyjnych i remontowych, przedsięwzięć niskoemisyjnych oraz zakupu, montażu, budowy lub modernizacji instalacji odnawialnego źródła energii, Banku Gospodarstwa Krajowego,

audytów efektywności energetycznej w ramach ustawy o efektywności energetycznej w celu pozyskania „białych certyfikatów”,

dokumentacji w ramach Programu „Czyste Powietrze” Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej.

Chcieć - to móc!

Było już... Nie matura lecz CHĘĆ SZCZERA zrobi z Ciebie... audytora...

No, oczywiście - ZAPŁAĆ!

Adam M.

Ty jakąś fobię masz? Kup sobie papieru toaletowego i tabletki na zaparcie/rozwolnienie zależnie od przypadku.

Nie mam fobii.

Mam uczulenie na idiotów!

Papieru (do celów obronnych) nie potrzebuję.

Na ostry przypadek "W" mam czarnoprochowca...

Ty możesz się papierem toaletowym (już niedługo unjnie zakazanym) bronić, jak umiesz, lubisz i chcesz.

Poczytaj...

https://g.pl/news/7,187454,30063075,nadchodzi-koniec-ery-papieru-toaletowego-unia-europejska-juz.html

No i bardziej tę unię kochaj!

Adam M.