jamieson 11.08.2023 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2023 (edytowane) Nowe, miesiac użytkowane panele winylowe (quick step, na zamki, z podkładem) wgniotły się pod ciężarem nóżek narożnika (zdjęcia). Narożnik użytkowany niewiele, nikt na nim nie spał. Na nóżkach filc.Co może być przyczyną? Gdzie szukać rozwiązania? U sprzedawcy? U ekipy montującej?Nie mogę znaleźć wiele na ten temat w internecie a sam sie nie znam. Proszę podpowiedzcie. Edytowane 11 Sierpnia 2023 przez jamieson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 11.08.2023 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2023 Skoro w karcie produktu jest napisane ''... gdyż winyl jest miękkim materiałem podłogowym" to mnie by było ciężko uwierzyć, że plasterek filcu zabezpieczy przed wgnieceniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 11.08.2023 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2023 Za gruby i za miękki podkład pod panele.Jaki dokładnie jest ten podkład? Sam wybierałeś i sam montowałeś?Jakiej grubości masz panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts