Gzyniu 12.08.2023 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 Witam, Kupiłem do gładzenia dwa noże L'outil Parfait 35 cm i 60 cm, oba na pierwszy rzut oka wydają się proste, przy przyjrzeniu się ostrzom po długości, w tym krótszym widać że środek ostrza ucieka minimalnie względem boków, w drugim podobna sytuacja tylko po jednej ze stron. Pytam gdyż dwa ostrza wydają się nie być proste, ale może to norma? Może nie da się oczekiwać laboratoryjnej precyzji? Myślę żeby je oddać i poprosić o wymianę, bo jak już zacznę gładzenie, i okaże się że noże rysują powierzchnię to na oddanie może być za późno. Dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 21.08.2023 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2023 Używam ostrza firmy Draumet i jeszcze nie zauważyłem, żeby którekolwiek było w innym stanie niż idealnie proste. Także moim zdaniem powinieneś zareklamować produkt, bo tak jak napisałeś, po użyciu może być już za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts