Juras XR4Ti 09.01.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Wczoraj moja kochana żona popsuła naszą kuchnię. No, niezupełnie na amen, ale w sposób poważny naruszyła jej estetykę. Na skutek niekontrolowanego upadku ciężkiego garka ze smaczną zawartością, uległa uszkodzeniu emalia. I to na samym froncie! Odprysk ma ok. 1cm kw. W związku z tym mam pytanie, jaką emalię zaprawkową użyć. Może ktoś z Was spotkał się z takim problemem i ma doświadczenie w tym względzie. Czekam na odpowiedź Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 09.01.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 uległa uszkodzeniu emalia. I to na samym froncie! Odprysk ma ok. 1cm kw. W związku z tym mam pytanie, jaką emalię zaprawkową użyć. Może ktoś z Was spotkał się z takim problemem i ma doświadczenie w tym względzie. Na to pomóc może jakiś zestaw naprawczy do emalii, kupisz bez problemu w sklepach z chemia gospodarczą, farbami itp. A na to: Na skutek niekontrolowanego upadku ciężkiego garka ze smaczną zawartością, w połączeniu z tym: Wczoraj moja kochana żona popsuła naszą kuchnię. ... nie wiem, może jakiś psycholog rodzinny? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts