emilch 15.08.2023 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 Witajcie,Mam dwa duże balkony do naprawy. Pierwotnie znajdowały się na nich płytki, niestety po kilku latach pomimo zastosowania odpowiednich materiałów płytki odpadły. Na ten moment jestem na etapie skuwania płytek. Dokopałem się do warstwy wylewki na styropianie. Teraz szukam rozwiązania uszczelnienia i pokrycia balkonów. Myślałem o pokryciu balkonów papą najlepiej samoprzylepną, mógłbym to zrobić sam. W związku z tym mam pytanie czego konkretnie musiałbym użyć? Wylewkę posmarować dysperbitem a potem na to kleić papę? Czy mógłby ktoś wskazać mi konkretne produkty których powinienem użyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbx 15.08.2023 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 Dobrej jakości folia w płynie.Papa jest dobra na dach i jako pozioma izolacja pod ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 15.08.2023 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 (edytowane) Nie kładź papy. Użyj gumy wpłynie..https://www.canadarubber-sklep.pl/pl/p/GUMA-W-PLYNIE-CANADA-RUBBER-S-700-N-500-10-KG/66 Edytowane 15 Sierpnia 2023 przez jnow1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilch 15.08.2023 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2023 Wygląda całkiem dobrze. Jak taka guma znosi obciążenia? Jak z trwałością?Jak w tym przypadku wygląda montaż opierzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 16.08.2023 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2023 (edytowane) W tym przypadku zadzwoń do producenta (udzieli porady) lub zapoznaj się z kartą techniczną .. Edytowane 16 Sierpnia 2023 przez jnow1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilch 17.08.2023 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2023 Chyba zdecyduje się na system Droof 250. Ktoś posiada, jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts