aha26 09.01.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Witam Panstwa ! Mam 26 lat i jestem z okolic Warszawy. Od pewnego czasu czytam wypowiedzi na forum i widze,ze moge wiele sie nauczyc ! kilka miesiecy temu kupilismy projekt i mamy zamiar ruszyc z budowa na wiosne 2005 ! Pozdrawiam [/code][/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.01.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 heloł, welcam, witaj ...A jaki domek ?PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.01.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Witaj i życzę powodzenia! http://gify.mjw.pl/gifs/smiech/00000001.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mab 09.01.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 czesc!My nowi na tym forum musimy trzymas sie razem i liczyc na przychylnosc Starszyzny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 09.01.2005 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Witam ponownie ! Mam projekt z Archonu "dom w orchideach 2 ",ale niestety nie mam jeszcze dzialeczki choc moze juz niedlugo bedzie. Mysle,ze w lutym.Popieram to,ze my nowi musimy trzymac sie razem i oczywiscie sluchac starszyzny bo oni wiedza co mowia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts