Patrica85 17.08.2023 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2023 Postanowiłam doprowadzić do porządku podłogę w salonie,bo była strasznie krzywa. Przyszedł fachowiec równo dwa tygodnie temu i wylał wylewkę samopoziomującą szybkoschnącą atlas 30. Tyle wiem ile cm faktycznie było tej wylewki to nie wiem.Od poniedziałku miały być kładzone panele. Ale jak się dowiedział,że była wylewka przyszedł dziś z jakimś przyrządem i pomierzył wilgotność. Wskazywała maksymalnie 1,4% gdzie wydaje mi się ,że tej wylewki było więcej. Przeszukałam kartę techniczną tej wylewki i tam coś jest napisane,że panele wilgotność podłoża 2% po upływie 6 dni jeżeli faktycznie były 3 cm wylewki. I teoretycznie wszystko się zgadza,bo jest nawet mniej ale parkieciarz powiedział,że będzie kładł panele jak będzie 0,5%.1. Czy faktycznie trzeba czekać jeszcze?2. Jeśli tak ,o co chodzi z tymi 2% w karcie produktu?3. Ile potrwa wysuszanie takiej wylewki?4. Jak przyspieszyć osuszanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbx 18.08.2023 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2023 3. Ile potrwa wysuszanie takiej wylewki? 4. Jak przyspieszyć osuszanie? -3...aż wyschnie -4...otwórz okna, zrób przeciąg, jest lato, jest ciepło, pogoda w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts