Kichy 20.08.2023 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2023 Witam mam problem ze skrzydłem okna rozwierno uchylnym, tzn nie przesuwają mi się te dwa elementy na skrzydle okna przy ruszaniu klamka, są one od strony zawiasów, chcąc otworzyć okno z elementem który jest odkręcony na zdjęciu nie da się go całego otworzyć tylko parę cm ponieważ haczy o ten element, dopiero po odkręcenie tego okucia z ramy okna można otwierać okno, czy to okucie z skrzydła da się jakoś naprawić?https://m.fotosik.pl/zdjecie/pelne/1ebb43700338af1a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 20.08.2023 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2023 Zerwany któryś element przekazujący napęd, do wymiany. Ze zdjęcia za mało informacji żeby napisać dokładnie który. Chyba lepiej poszukaj jakiegoś serwisanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts