qrtxwp.pl 22.08.2023 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2023 Na rzucie mieszkania (blok z lat 70-tych) w pionie kanalizacyjnym (zarówno w kuchni, jak i łazience) jest oznaczenie symbolem "N" na jednym z trzech kanałów. Czy symbol "N" oznacza kanał wentylacyjny? Proszę o pomoc w rozszyfrowaniu tego oznaczenia. Nie znalazłem w sieci jakiegokolwiek schematu z podobnym oznaczeniem oraz norm, które opisują ten symbol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qrtxwp.pl 31.10.2023 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2023 rozumiem, że nikt z forumowiczów tak stary nie jest, aby pamiętać tak stare oznaczenia. Trudno, będę musiał chyba zrobić dziurę w ścianie i organoleptycznie ocenić czy jest to faktycznie kanał wentylacyjny. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 31.10.2023 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 31.10.2023 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2023 (edytowane) Może N jak Nawiew ? Edytowane 31 Października 2023 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qrtxwp.pl 28.12.2023 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2023 O kurcze, nie pomyślałem faktycznie może to oznaczenie Nawiewu. Postanowiłem jednak ze zapukam do sąsiadów piętro wyżej i zobaczę w któremu miejscu mają otwór wentylacyjny. Przy okazji załączam rysunek ze starym oznaczeniem N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts