punisher20 23.08.2023 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 Dzień dobry. Zamontowali u mnie parapety zewnętrzne, ale połowa z nich styka się z elewacja i zastanawiam się czy nie będzie potem brudnych zacieków z parapetów. Firma zapewniła, że tak też jest prawidłowo i nie będzie żadnych problemów, gwarantują i ew.reklamacji sie nie obawiają. Nigdzie jednak nie widziałem tak zamontowanych parapetów, a wszędzie podają, że te 2-4 cm być powinno. Jak uważacie, jest to akceptowalnie czy będą z tego tytułu kłopoty? Parapet blaszany aluminiowy. https://ibb.co/XXRx7Xx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.08.2023 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 Nie wygląda to dobrze. Ewidentnie ktoś się pomylił w wymiarze. Ja bym robił na pewno rozmiar (2,5cm) o ile nie dwa większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts