MatLesn 29.08.2023 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) Dzień Dobry, Czy mogę wyburzyć nadproże nad otwartym przejściem w kuchni? Docelowo chciałbym poszerzyć wejście i całkiem usunąć tę ściankę między szafą, a lodówką w przejściu. Jest to stara kamienica z cegły. Ścianka ma 10 cm grubości z czego 2 cm to tynk, 6 cm to cegła i 2 cm tynk. Nie spełnia żadnej większej funkcji, po prostu oddziela przedpokój z szafą od kuchni. 3 zdjęcia robiłem z wnętrza kuchni, ostatnie z drugiej strony od przedpokoju. Po lewej stronie jest pokój, oddzielony również ścianą 10 cm. Chodzi mi głównie o to, aby nic nie popękało, szczególnie u sąsiadów. Każde mieszkanie jest takie samo i ma ścianki chyba w tym samym miejscu. Pozdrawiam Edytowane 30 Sierpnia 2023 przez MatLesn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.08.2023 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 U mnie pojawia się taki komunikat Jesteś na:Forum BudowlaneInformacjeWybrany załącznik już nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MatLesn 30.08.2023 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2023 Poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts