tortoise 06.09.2023 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2023 Witam, może głupie pytanie ale czy w ścianie kolankowej można wykonywać otwory, potrzebuje zrobić dwa otwory fi 100 po jednej stronie i po drugiej stronie domu w ciance kolankowej na wyletylot. Ściana kolankowa z porothermu plus wieniec dach z dachówki ceramicznej.Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 06.09.2023 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2023 Jak nie przecinasz rdzeni to możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tortoise 09.09.2023 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2023 Dziękuję za odpowiedź, wiem że wieńca i betonowych słupów nie można ruszać pod kątem takich otworów, chodziło mi o otwory w porotherm wolałem zapytać bardziej doświadczone osoby przed wykonaniem otworów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts