emi28 09.01.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 witam wszystkichPlanujemy budowe domu... jak sami wiecie projektów jest mnostwo. Mi jednak podobaja sie domy "nowoczesne"! tzn półokrągłe ściany, przeszklone powierzchnie, atrium, zimowy ogród itd itp. Czy ktos z Was zetknął sie z takimi projektami?? gdzie ich szukac...może polecicie jakąs ciekawą stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 09.01.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 w katalogach nie ma takich domów za duzo, a te które są rzadko odpowiadać będą wymaganiom konkretnej rodziny. Projekty domów tzw "nowoczesnych" choć ja nazwałbym je "współczesnymi" (bylo cos takiego jak "styl nowoczesny" czyli modernizm w architekturze - lata 20 XXw.) robi sie po prostu indywidualnie. A to dlatego, ze nie oplaca sie robic takich projektow gotowych dla wąskiej grupy klientów. Jeśli znajdziesz projekty takich domów w katalogach, sprawdź ich ceny - często są one kilka razy droższe od typowych. Spotkałem sie z takim przypadkiem w katalogu, gdzie te domy były nazwane "domami dla odważnych" Ja polecam rozwiązanie indywidualne (no ale jak mi ktos zaraz zarzuci - próbuje pewnie nabijac kabze kolegom po fachu ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 11.01.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 A może tutaj pomogą http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=22736&highlight=nowoczesna Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts