Ewa68 17.09.2023 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2023 Witam Zamierzam jeszcze przed okresem grzewczym założyć w mieszkaniu żaluzje na okna.Przyczyna jest taka, że zasłony na jednym z okien zakrywają także kaloryfery zasłaniającczęść ciepła. Żaluzje chcę założyć na wszystkie okna.Nie mam jednak pojęcia jakie wybrać, a zauważyłam w Internecie, że jest sporo różnychrodzajów. Oglądanie w Internecie niewiele mi niestety daje.Pytanie: gdzie w Warszawie lub bliskiej okolicy, w salonie lub markecie, można obejrzećróżne rodzaje żaluzji, ich działanie i ceny. Im większa różnorodność tym lepiejBardzo proszę o pomoc. PozdrawiamEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 17.09.2023 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2023 We wszystkich marketach budowlanych są wystawione produkty którymi handlują. Doprawdy nigdy nie byłaś w Obi, Leroy Merlin, Casto ramie itp. PS. Link = ban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa68 17.09.2023 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2023 Dziękuje za odpowiedź. We wszystkich marketach budowlanych są wystawione produkty którymi handlują. Doprawdy nigdy nie byłaś w Obi, Leroy Merlin, Casto ramie itp. PS. Link = ban Co znaczy to Postscriptum? Na pewno we wszystkich? Gdy wpisałam w Google pytanie o żaluzje, pokazały mi się głównie salony, a nie markety. Ale odwiedzę je i sprawdzę. Byłam kiedyś w Obi, ale w celu zakupu czegoś konkretnego i nie rozglądałam się w innych działach. Nasuwa mi się jeszcze pytanie, czy w markecie można od razu zamówić montaż z podaną ceną? Jeśli ktoś ma jakieś szczególnie dobre lub szczególnie złe doświadczenia z jakimś konkretnym rodzajem żaluzji, to proszę o podanie.Opinie wynikające ze stosowania są zawsze najcenniejsze. Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 17.09.2023 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2023 Widzę, że biegle posługujesz się komputerem i jnernetemProponuje zatem wpisać w google castorama/ leroy/ obi żaluzje/rolety i wszystko będzie jasne.PS znaczy dokładnie to co napisałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts