Sonika 31.12.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 W wielkich butach małym kroczkiem idzie sobie rok za roczkiem.Dziś jest ta magiczna nocco przynosi szczęścia moc.Dołączam wiec też życzeniaw Nowym Roku marzeń spełnienia. http://www5.picturepush.com/photo/a/4778283/640/Picture-Box/8320233-ilustracja-nowy-rok-2011-r.jpg Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia? Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie? Dlaczego śpiewamy kolędy? Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa. Dlatego, żeby podawać sobie ręce. Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie. Dlatego, żeby sobie przebaczać. ks. Jan Twardowski Radości i pokoju płynących z tego, że Bóg, narodzony w Betlejem, KOCHA NAS. A także codziennej odpowiedzi na tę MIŁOŚĆ w Waszych szczerych i otwartych sercach w Nowym Roku 2013 życzą, a także dziękują za okazaną pomoc i wsparcie: Aleksandra, Paweł, Julia, Mikołaj Gaża - NELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 21.08.2023 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2023 Witajcie!Ciekawe czy ktoś z wiernych lata temu czytaczy tu jeszcze zagląda?Mieszkamy już 18 lat, pierwsze remonty (kuchnia) już za nami.Te małe dziewczynki ze zdjęć (których niestety już nie ma), to już dorosłe kobitki…Dajcie znać co tam u Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.08.2023 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2023 Cześć Baru, miło Cię znowu widzieć po tylu latach. My nadal w tym samym domu, remontów jako takich, oprócz, malowania, u nas nie było, za to ogród się trochę powiększył. Nie wiem czy ktoś tu jeszcze bywa, bo kiedyś pytałam i nikt się nie odezwał.Może Tola bywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.08.2023 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 (edytowane) Ooooo Sonika!Jak fajnie Cię widzieć po tyyyyylu latach!Wróciłam całkiem przez przypadek, bo zapytano mnie czy prowadziłam dziennik budowy na forum. I przyznam, że jestem zaskoczona, że te moje wypociny jeszcze nie zginęły w czeluściach internatów. W Krakowie bywam częściej niż 10 lat temu, albowiem moje najstarsze dziecię zamieszkuje w grodzie Kraka.Pozdrawiam serdecznie!! Edytowane 23 Sierpnia 2023 przez Baru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts