Ew-ka 23.09.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Baru ......moi teściowie maja takie betonowe ogrodzenie ( basen miejski ) całe obrośnięte bluszczem zimozielonym - cudna zielona ściana na tle której pięknie prezentują sie kolorowe krzewy hortensji kanny czy innych ..polecam a jak zrobię zdjęcie to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.09.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 jutro podbijamy Wrocław wlasnie mialam pytac czy Wroclaw zaliczacie .... moj "wspol" psiak, tez jutro startuje w miniusach cz-s to bede za Was drugie kciuki trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.09.2006 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Mohag! No i jak po wystawie? Bo my jak zazwyczaj - drugie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.09.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Troche cierpliwosci a drugie to na ile ? my CWC i res. CACIB... ale mamy CACIB-a, bo cacib dostal psiak z Interem.... teraz czekamy tylko na papiur Intera bo wieku jeszcze nie mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.09.2006 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Nooooo braaawoooooo!! A drugie to nam na nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.09.2006 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 A tak w ogóle to nasze ringi były koło siebie przecież!! Dlaczego wcześniej się nie dogadałyśmy?? http://celtic.com.pl/bsocha/wro2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 25.09.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Nooooo braaawoooooo!! A drugie to nam na nic A dlaczego drugie nic nie daje? Przecież to również bardzo wysoka lokata. Chyba jeszcze bardzo mało wiem o wystawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.09.2006 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Aneta!Żeby Nadiuch zdobył tytuł Młodzieżowego Championa musi dostać dwa złota z wystaw krajowych i jedno z międzynarodówki. Na dodatek muszę się zmieścić do ukończenia przez nią 18 miesięcy.No i chyba mi się jednak nie uda - bo została mi jedna międzynarodówka w Kielcach - tydzień po Światówce w Poznaniu. Plany są, że będzie sędziować Gierasimowa - największa sława w Rosji w dziedzinie czarnuchów. No to jak niby ma wygrać polska psia jak będzie komplet wschodnich suk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 25.09.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 aaaaaa to taka sprawa. No to faktycznie trudno jest. no to już wiem, że Lonia na Championa nawet startować nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.09.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 aaa to Wy ml. championa chcialyscie, no to pech i jeszcze ten krotki czas ktory Wam zostal.... a nie bylo by lepiej odpuscic i dac Nadiuche do posredniej i juz zbierac do duzego championatu ? bo tak prawde mowiac to w suczydlach mlodziezowy nie jest taki wazny jak w reproduktorach naprzyklad. A jak bedziesz chciala cos dokonac w hodowli, to i tak musisz zobaczyc jakie szczeniorki bedzie Nadiucha dawac... hodowlanke masz, pokryjesz dobrym psem i bedzie git, bo co komu po takich sobie szczeniakach nawet jak sa ze skoligacenia dwoch interow na wystawce nie bylam, jakbym byla to bym Cie szukala wyzej napisalam ze to moj wspol-pies hihi czyli mam go na wspolwlasnosc a brawa sie naleza mojej kumpelce i sredniakom hihi kumpelce bo wklada w niego duzo serca i pracy, a sredniaki (kumpela hoduje sznauce srednie) za to ze trenuja z malym bieganie czyli ganiaja go po polach i lasach... przez co ma suuuuper aparycje hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.09.2006 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Mohag! Pontiac Grasant?? Wiesz, najśmieszniejsze jest to, że ja wcale nie jestem do końca przekonana o tych szczeniakach... Na razie jeszcze mam ją zgłoszoną do Rybnika i do Zabrza do młodzieży. Do Poznania też jedziemy, ale tylko tak żeby tło zrobić dla ruskich ruskich . W końcu nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek będę miała szansę być na światówce. A z tą pracą i bieganiem... to w końcu chyba muszę zacząć z nią ćwiczyć bo jak na razie to letka olewka z mojej strony . Biega dosyć ładnie, nie przechodzi w podskoki czy radosny galop, tylko jak jej za długo każą stać w pozycji wystawowoej to się burzy - czyli łapki zaczynają tańczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.09.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 uhu, wlasnie z tym malenstwem mam przyjemnosc Jak robisz to hobby-stycznie tz wystawki, to jedz gdzie tylko mozesz dojechac. A do Poznania jedz koniecznie, nawet jak masz robic za tlo tu sie liczy opis... jak faktycznie ma taka slawa sedziowac, to opis ma wielka wartosc bedziesz wiedziec jakiego masz psa, nad czym trzeba popracowac a co uwypuklic przy nastepnej wystawce bo jest perfekcyjne. My sie tez wszedzie pchalismy, startowalismy u najtrudniejszych sedziow hihi nawet niedawno zakosilismy zwyciestwo Austro-Wegier Chcemy jeszcze koniecznie sprobowac zdobyc championa w kolebce rasy... czyli zawojowac Niemcy ale jest nam ciezko, bo Wacio jest tez jak moj Floyd z hamerykanskiej linii a to znaczy ze jest owlosiony hihi a tego niemieckiej lini brak ... no i chociaz mamy zwyciestwo Berlina, to juz w Dreznie zaliczylismy porazke. Ale i tak im nie odpuscimy a z Nadiucha potrenuj troche, duze psy sa dluuuugo szczeniakami hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.09.2006 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 a z Nadiucha potrenuj troche, duze psy sa dluuuugo szczeniakami hihi Prawda to!! Wszyscy właścicele czarnuchów mówią, że one późno dorastają. A we Wrocławiu dowiedziałam się od kobitki, że jej suka dopiero jak skończyła trzy lata, urodziła szczeniaki dostała takiego prawdziwego ruskiego kruczoczarnego futra. No to tyle - spadam się dźymnąć zdziebeczko, bom dopiero z pracy powróciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amigokoktajl 29.09.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Hej BaruPozdrowienia ślę serdeczne. Chciałem się odezwać z Łańcuta ale niestety, nie dało rady. Urlop troszkę za krótki. U mni esprawy budowlane raczkują (jak córa). Jest szansa na energię i projekt. Może przyszły rok pokaże nam zarysy naszego przyszłego gniazda. Raz jeszcze pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 01.10.2006 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Amigo! No to może następną razą , pozdrówka dla rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.11.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Baru, puk, puk... cos sie nie odzywasz jak tam na swiatowce bylo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 21.11.2006 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Mohag! Na światówce qlowo było . Tak jak pisałam żadne miejsca w grę nie miały prawa wejść, ale wrócilyśmy z ocena doskonałą co mnie bardzo ucieszyło, bo my w końcu to początkujący amatorzy jesteśmy . Natomiast w Kielcach - w niedzielę - Nadiuch zdobył zwycięstwo młodzieży!!!! Czyli jedziemy jeszcze za dwa tygodnie do Nowej Rudy bo to nasza ostatnia szansa, żeby zamknąć młodzieżowy championat. PS. Na opisach z obydwóch wystaw jest wzmianka o ogonie: wg sędzi z Poznania - zbyt nisko osadzony ma ogon ten mój Nadiuch, a wg kieleckiej - dobrze osadzony . Nic dodać, nic ująć w temacie oceny piękności - nie koniecznie psich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.11.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Baru kochana - serdeczne gratulki dla Nadiucha (i dla Ciebie oczywiście też )!!!! Bzdury gada ta sędzina od niskiego ogona . http://celtic.com.pl/bsocha/wro2.jpg Jak to ZA nisko , przecież wszyscy widzą, że ogon jest tam gdzie ma być, a Nadia jest NAJPIęKNIEJSZYM psem pod słońcem . A do Nowej Rudy nie jedzie się czasem przez Kraków ? Gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 22.11.2006 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Cześć Soniczko! Wielkie dzięki... i za gratulacje i za zaproszenie... Ta Nowa Ruda to owszem - przez Kraków, ale pociągiem będę jechać. Tam jest ode mnie ponad 500km i PKP wyjdzie niestety taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.11.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Ocena doskonala na swiatowce to nie byle co dlatego wielkie, wielkie gratulacjones co do oceniania, to normalka do tego trzeba sie przyzwyczaic poprostu hihi a ogon nisko czy wysoko, to jest jeszcze pryszcz... pisalam chyba ze "moj" na jednej niemieckiej wystawce zostal zwyciesca Berlina a na drugiej w Dreznie byl juz nie tak dobry i zwycieca Drezna zostal pies z grupy "mojego" psiaka ktorego na ringu w ogole nie bylo, bo wystawialismy sami i bylismy zdziwieni ze zgloszone byly trzy psy a nie bylo ani jednego pozniej w wynikach na stronie klubu zobaczylismy ze jeden nie dojechal a drugi wygral cala wystawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts