Gość 12.03.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 W KOŃCU WIDZĘ, a wczoraj miałam tylko krzyżyki. muzykant - chyba ma rację, wczoraj po kilku godzinach urzędowania w internecie zdjęć nie było widać, ale dziś rano szybciutko się otworzyły i mogłam zobaczyć nawet te śliczne koteczki "syjamskie". Baru - zima fakt w pełnej krasie, ale czemu dziewczyny jeszcze bałwana nie zrobiły? Przynajmniej trochę śniegu z drogi by zabrały. Po za tym domek naprawdę bardzo ładnie wykończony. A tak wogóle kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 12.03.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Baru - miło się ogląda Twoje zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 12.03.2005 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Rafałek! Wanna jest PoolSpa model Europa. Aga! Dzieciaków to ja tam nawet nie zabieram, więc z bałwana nici , a przeprowadzimy sie jak śniegi stopnieją, wody opadną i wodę nam podłączą Muzykant - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.03.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Baru, a ten Twój emblemat, to jest "Struś Pędziwiatr"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 12.03.2005 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Sonika! Ano Pędziwiater... bardzo dobrze oddaje mój chroniczny stan pędu i próby pogodzenia budowania i wszystkiego co z tym związane oraz ogarnięcia jeszcze czwórki dzieciaków i mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zina 14.03.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Baru Ha ha .. Fakt. Ale z tego co widze już niedługo... Dla pocieszenia dodam, że my musieliśmy z powodu zimowej aury przenieść się na chwile do teściów na podwisłocze. Wyobraż sobie, że do domu nic nie dojedzie a nam oleju zabrakło Pozdrowionka i szybkich aczkolwiek niezbyt obfitych i spokojnych roztopów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 22.03.2005 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Kurde! Właśnie dostałam powiadomienie, że limit mam przekroczony i że mi blokują konto . Jestem w trakcie pertraktacji co do przeniesienia zdjęć z republiki, wkurzają tylko porządnych ludzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.03.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Załóż sobie album na: http://www.photosite.com Mam tam i myślę, że nie będzie takich problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 23.03.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 nic nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.03.2005 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 nic nie widac Bo bandyci na republice zablokowali mi konto!! Pisałam o tym dwa posty powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.03.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Baru,jeśli nie chcesz mieć albumu tam gdzie ja - patrz wyżej, to może załóż sobie na: http://www.empikfoto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.03.2005 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Sonika!Nie chodzi o to, że mie chce mieć tam gdzie Ty, tylko kumpel ma mi założyć album na swoim serwerze i czekam na info że już mogędziałać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.03.2005 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Z przyjemnością oznajmiam, że zdjęcia już są widoczne. Brzydko mówiąc wypięłam się na republikęi ich limity! Teraz już powinno być bez żadnych problemów wszystko widoczne.W tym tygodniu postaram się dodać następne zdjęcia - górna łazienka jest już skończona, aktualnie trwają prace podłogowe na strychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 29.03.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Potwierdzam. Wszystko super widoczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 29.03.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Baru śliczny domek, widzę wszystkie zdjątka. Okolica też ładniusia. Mam pytanko: Jaki macie kolor tynku na zewnątrz. I czy to są dębowe schody? A kominek mamy podobny, powiedz, czy przy otwieraniu drzwiczek kominka nie zawadzają o piaskowiec? Pozdrawiam i życzę szybkiego wykańczania (ale nie siebie )[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 30.03.2005 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Dana! Tynk akrylowy Greinplast 4111; schody są dębowe, a z otwieraniem drzwiczek nie mam żadnych problemów. A jak Ty masz - znaczy, że Ci ewidentnie spieprzyli sprawę kominkarze. Proponuję wykonać telefonik i pogonić miłych panów do poprawek. A ja się właśnie zbieram w sobie, żeby odczyścić ten piaskowiec i zaimpregnować. I mam nadzieję, że to ja ten nasz dom wcześniej wykończę niż on mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.03.2005 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 I mam nadzieję, że to ja ten nasz dom wcześniej wykończę niż on mnie... Czyżbyś miała podobne odczucia jak ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 31.03.2005 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 He he he he!! Widzę, że obydwie twarde jesteśmy Mnie najbardziej dobija problem wody. Miejskiej nie mamy, mamy wywierconą studnie, w której woda jest okrutnie zażelaziona. I jest zgryz z jej uzdatnieniem. Dostałam ofertę jednej firmy - przeżyłam szok jak im wyszło prawie 3000 euro netto plus filtr mechaniczny: cena od 400 do 2300!! Czekam na gościa z innej firmy i aż mnie skręca, co takiego ten z kolei wymyśli... Pozdrówka z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.03.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 A jak tam łazienki? Pewnie już skończone. Wkleisz zdjęcia? A kominek to masz tak samo usytuowany jak ja. I nawet ta dziura z prawej jak u mnie i półeczka: http://celtic.com.pl/bsocha/kominek.jpg http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/571_348.ts1112183308000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.03.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 A sam filtr do wody nie wystarczy? A jakiej firmy masz drzwi wewn.? Trochę podglądnęłam i są bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts