Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Baru i Jacka

Recommended Posts

:p :lol: :p W KOŃCU WIDZĘ, a wczoraj miałam tylko krzyżyki. :(

muzykant - chyba ma rację, wczoraj po kilku godzinach urzędowania w internecie zdjęć nie było widać, ale dziś rano szybciutko się otworzyły i mogłam zobaczyć nawet te śliczne koteczki "syjamskie". :wink:

Baru - zima fakt w pełnej krasie, ale czemu dziewczyny jeszcze bałwana nie zrobiły? :p Przynajmniej trochę śniegu z drogi by zabrały. :lol:

Po za tym domek naprawdę bardzo ładnie wykończony.

A tak wogóle kiedy przeprowadzka?

8) :p 8)

• Odpowiedzi 404
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Baru Ha ha .. Fakt. Ale z tego co widze już niedługo...

Dla pocieszenia dodam, że my musieliśmy z powodu zimowej aury przenieść się na chwile do teściów na podwisłocze.

Wyobraż sobie, że do domu nic nie dojedzie a nam oleju zabrakło :lol:

Pozdrowionka i szybkich aczkolwiek niezbyt obfitych i spokojnych roztopów!

• 2 weeks później...

Z przyjemnością oznajmiam, że zdjęcia już są widoczne. Brzydko mówiąc wypięłam się na republikęi ich limity! Teraz już powinno być bez żadnych problemów wszystko widoczne.

W tym tygodniu postaram się dodać następne zdjęcia - górna łazienka jest już skończona, aktualnie trwają prace podłogowe na strychu.

Baru śliczny domek, widzę wszystkie zdjątka. Okolica też ładniusia.

Mam pytanko: Jaki macie kolor tynku na zewnątrz. I czy to są dębowe schody? A kominek mamy podobny, powiedz, czy przy otwieraniu drzwiczek kominka nie zawadzają o piaskowiec?

Pozdrawiam i życzę szybkiego wykańczania (ale nie siebie :) )[/b]

Dana!

Tynk akrylowy Greinplast 4111; schody są dębowe, a z otwieraniem drzwiczek nie mam żadnych problemów.

A jak Ty masz - znaczy, że Ci ewidentnie spieprzyli sprawę kominkarze. Proponuję wykonać telefonik i pogonić miłych panów do poprawek.

A ja się właśnie zbieram w sobie, żeby odczyścić ten piaskowiec i zaimpregnować.

I mam nadzieję, że to ja ten nasz dom wcześniej wykończę niż on mnie... :roll:

He he he he!! Widzę, że obydwie twarde jesteśmy :lol: :lol:

Mnie najbardziej dobija problem wody. Miejskiej nie mamy, mamy wywierconą studnie, w której woda jest okrutnie zażelaziona. I jest zgryz z jej uzdatnieniem. Dostałam ofertę jednej firmy - przeżyłam szok jak im wyszło prawie 3000 euro netto plus filtr mechaniczny: cena od 400 do 2300!! :evil: :o :evil:

Czekam na gościa z innej firmy i aż mnie skręca, co takiego ten z kolei wymyśli...

Pozdrówka z rana

A jak tam łazienki?

Pewnie już skończone. Wkleisz zdjęcia?

A kominek to masz tak samo usytuowany jak ja. I nawet ta dziura z prawej jak u mnie :lol: i półeczka:

http://celtic.com.pl/bsocha/kominek.jpg

http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/571_348.ts1112183308000.jpg