kacha110 05.05.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Teraz wszystko widzę... Pięknie domek wygląda... czekam na dalsze relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 06.05.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 No to w takim razie pozdrowienia dla rodzicow od forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.05.2005 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Oczywiście, że przekażę, dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.05.2005 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Poniżej zdjęcie kotłowni. To znaczy jak na razie jest to miejsce, gdzie znajduje się stacja uzdatniania naszej studziennej wody. http://celtic.com.pl/bsocha/kotlownia.jpg To srebrne po lewej jak zapewne wiecie to hydrofor, potem to mniejsze z tyłu to filtr na osady mechaniczne, potem to troszkę większe to zbiornik na nadmanganian potasu potrzebny do procesu usuwania żelaza. I to największe niebieskie - odżelaziacz we własnej "osobie". W każdym z pokojów na górze mamy takie szafy: http://celtic.com.pl/bsocha/szafa.jpg Różnią się tylko kolorem płyty. A to szafa w korytarzu na górze: http://celtic.com.pl/bsocha/szafa2.jpg Jak widać powyżej - w każdym z pomieszczeń dumnie się prezentują nasze żyrandole, bardzo oryginalne, prawda? Nasz balkon, opłytkowany, ale jeszcze bez barierki - właśnie jutro jadę na zakupki złomu , czyli kształtowników na konstrukcję. http://celtic.com.pl/bsocha/balkon.jpg Potem widok z balkonu na sąsiadowe porzeczki: http://celtic.com.pl/bsocha/porzeczki.jpg A następnie dla wielbicieli mojej fauny na budowie - SIERŚCIUCH!! Niestety tylko jeden, jak widać przyczajony, albowiem goniła go cała moja babska banda. Ten drugi był bardziej kumaty i zwiał z domu jak tylko sobie pojadł. http://celtic.com.pl/bsocha/siersciuch.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.05.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 No, więc tak. Jakby tu powiedzieć .... Hmmmmm Podoba mi się... , a co niech będzie - jest super Mam kilka pytań: 1. Jaki masz kolor elewacji ? - do tej pory myślałam, że odcień jest zbliżony do żółtego, ale gdy uwidoczniłaś balkon - to wydaje mi sie bardziej beżowy. (taki bym chciała u siebie zrobić) 2. Widzę, że lubisz ciepłe tonacje (beż, żółty, pomarańczowy itd.), ale czy masz gdzieś inny kolor np. zieleń, błękit, róż, a jeżeli tak to jak je łączyłaś? 3. Ile powierzchni ma Twoja kotłownia? 4. Czy KICIUŚ nie znaczy swojego terenu w domu? 5. Drzwi w szafach masz na prowadnicach metalowych, czy plastikowych? Nie proś o inny zestaw pytań Życzę szybkiej przeprowadzki i świeżej, zdrowej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 09.05.2005 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 A więc po kolei: Ad 1. Greinplast 4111, akrylowy. A kolor faktycznie zależy od stopnia nasłonecznienia. W słoneczny dzień jest żółty, potem beżowy się robi jak jest pochmurno ... Ad 2. Błękitu nie mam, zieloną wykładzinę będzie miała Ewa w pokoju (kolor ścian dosyć cytrynkowy - sama sobie wybrała); w pokoju maluchów jest kolor wg mnie coś jak łosoś, morelka, a mój brat stwierdził, że to majtkowy róż - więc nie wiem jak to mam zakwalifikować , a wykładzina będzie pomarańczowa; Ad 3. Kotłownia ma 2m x 1,8, z tym, że jeden róg ma ścięty i na tym ścinku są drzwi; Ad 4. Tfu, tfu, tfuuuu... wiesz, że nie?! Ale planuję im zrobić hmmm... no wiesz co... I wtedy spokój będę miała już napewno Ad 5. Na metalowych Ufffff... ale mnie zarzuciłaś... ale dzielnie przebrnęłam Życzenia przyjmuję, ale profilaktycznie nie dziękuję, żeby nie zapeszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.05.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Ufffff... ale mnie zarzuciłaś... ale dzielnie przebrnęłam Pewnie, że dzielnie przebrnęłaś, zaliczyłaś na "6+" Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 11.05.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 No Baru !! Brawo !! Przez te kilka miesięcy mocno się u Ciebie zmieniło. Ale ładniuśko i ciepełko aż bije. Zimą w górnej łazience to chyba nawet grzać nie będziesz musiała Kawał roboty wykonałaś. Trzymam kciuki za przeprowadzkę przed wakacjami Ściskam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 11.05.2005 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 NO NIE WIEEEERZĘ!! Kogo widzą moje zezowate oczy?? Anika wróciła!! Nareszcie!! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.05.2005 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 brawo dla Was obu Anika ... trzymaj kciuki i za mnie ... tak przy okazji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.05.2005 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Baru , po pierwsze masz ladnego kota , tylko dlaczego taki przestraszony?po drugie ladne masz oswietlenie , zyrandole mam na mysli , a tak naprawde , to mi sie lezka zakrecila w oku , bo w swoim 1 domu mialam identyczna lazienke , i taki zal mnie ogarnal , ale coiesze sie dla calej Waszej rodzinki. powdzenia .....................oj , beda mi sie snily te zyrandole , oj beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 13.05.2005 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Brzoza! To ja też trzymam, a co!! rrmi! Witam! Po pierwsze to ja mam dwa koty, prawie identyczne są, a przestraszony, ponieważ jak na budowę przyjeżdżamy całą rodzinką to koty mają przewalone. Moje dziewczynki ukochane (8l., 4l. oraz 2x2l.) bardzo lubią kiciusie. Tylko chyba kiciusie za nimi nie przepadają Moje laski całą bandą ganiają te biedne kociska, które chowają się gdzie tylko mogą. Nie żałuj, nie żałuj... będziesz miała jeszcze ładniejszą łazieneczkę A oto efekty dzisiejszych prac na budowie: http://celtic.com.pl/bsocha/barierka.JPG A poniżej moja babska brygada, w osłabionym lekko składzie - najstarsza była w szkole - na schodach w domu. http://celtic.com.pl/bsocha/dziewczyny.JPG Pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.05.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 oj jakie ladne te dziewuszki, moge czasem popilnowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.05.2005 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Baru, trochę mnie nie było, a u Ciebie takie zmiany i tyle się dzieje Tak się cieszę, że z wodą już nie masz problemu, a stacja wygląda imponująco. Śliczna ta Twoja "babska brygada"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.05.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Baru - cudne Twoje córeczki. Ale ten czas leci ...... , nie tak dawno były jeszcze maluszkami, a tu już niedługo do przedszkola mogą iść. Barierka, bardzo dobrze dobrana do Twojego tarasu Uważaj żeby Ci brygada nie wypadła. Czekam na efekt końcowy. Pozdrawiam i ucałuj dziewczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.05.2005 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 rrmi!! A chciałoby Ci się przyjeżdżać z okolic Wa-wy na przypilnowanie? Sonika, Aga! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.05.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Ja tak pomyslalm , ze moze by sie synowa uchowalo, czemu nie?rodzice ustawieni , dom buduja ...zartuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.05.2005 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Ja tak pomyslalm , ze moze by sie synowa uchowalo, czemu nie?rodzice ustawieni , dom buduja ...zartuje He he he... to przynajmniej pokaż tych zięciów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.05.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 ziec jest jeden , tyle , ze juz dogadywany , ale moze by i takie mlode chcial , wychowalby sobie , wiesz jak to jest , najgorsze , ze on o tym nie wie, ...gdyby jednak te porzeczki okazaly sie wasze , to kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2005 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 rrmi lubi porzeczki ...? ooo !!! to chyba u mnie by sie mu spodobało ... Baru intryguje mnie zdjecie lasek na schodach ... laski u mnie są a schodów nie ma ... jak to sie robi zeby schody były ... i ile to kosztuje ? a kciuki trzymaj ... bo mnie wyprzedziłas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts