Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Baru i Jacka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 404
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To niesamowite jak teraz jest inaczej. Aż cofnąłem się do zamieszczonego kiedyś przez Ciebie zdjęcia kominka i jakiejś takiej szarej wokół niego podłogi.

Teraz zobaczyłem normalny salon. Prawie do zamieszkania.

Czy ta podłoga ma taki różowawy odcień czy to tylko zdjęcie?

W kazdym razie na zdjeciu jest bardzo oryginalna. I ładna.

Sonika!

Jeszcze nie wszystko! Pozostała do zakupienia wykładzina na górę, montaż gniazdek i pstryczków oraz przekwalifikowanie zimnej wody w cwu :wink: .

Aaaa... i jeszcze zabrakło mi paneli do pokoju na dole :x , 3 paczki i obawiam się, że będzie problem z dokupieniem.

Czyli jeszcze jakieś 10 tys :evil: I możemy się przeprowadzać. Sama nie wiem czy się cieszyć czy bać... :roll:

Okazało się, że jak chcemy oddać chałupę to i garaż musimy mieć zrobiony, żeby go teraz nie wyłączać a potem nie oddawać osobno. I ponieważ nie będziemy robić na razie tarasu, musimy zabezpieczyć drzwi wychodzące na przyszły taras, coby do wypadku nie doszło :lol:

Maciejon!

Panele nie są różowawe, to chyba "wina" słoneczka. Postaram się zrobić jutro zdjęcie, jeżeli oczywiście nie będzie takiego słoneczka. I masz rację... zupełnie inaczej to wygląda :p. One się nazywają "pinia antic".

Andrzejka!

Taaa, one z buziaczków aniołki są! Gorzej w naturze :evil:, czasem chęć mordu się we mnie budzi jak we cztery zaczną się kłócić i ryczeć.

Dziękuję wszystkim :oops: za pochwały... 8)

Baru,

to już naprawdę niewiele Ci zostało :D :D, a wszystko wygląda ŚLICZNIE!!!!!

A dlaczego może być problem z panelami? Myślisz, że już takich nie mają?

Może nie będzie tak żle.

Jak już jest podłoga, to dom wygląda zupełnie inaczej, prawda?

Myślisz się wprowadzić do wakacji?

Dzięki, Sonika!

A ja trzymam kciuki za Ciebie i Twoją wytrzymałość do tego Twojego płytkarza. Chyba bym drania zdążyła opierdzielić milion razy, powiesić też z kilka razy... Jak Ty to wytrzymujesz?! Ale z drugiej strony efekty są, tej jego morderczej :D pracy w pocie czoła. Piękne masz te łazieneczki. O płytkach w holu już nawet nie wspominam :lol:

• 2 weeks później...

Baru, domek zgrabniutki, działeczka piękna i duża, już pewnie niedługo się wprowadzasz i jeśli nie będziesz miała co zrobić ze swoimi dzieciami podczas przeprowadzki

to....biorę wszystkie trzy ze zdjęcia http://celtic.com.pl/bsocha/dziewczyny.JPG a czwartą w ciemno :D No śliczniaste te Twoje dziewuszki! :D

Joola!!

Już powoli wywożę niektóre rzeczy - szafy są tam gdzie mają być, więc powolutku, po cichutku... 8)

A Twoja oferta nawet by mi pasiła! Moje laski pierwszy raz w życiu zobaczyłyby morze :lol: :p

To kiedy je bierzesz?? A masz doświadczenie w "walce" z taką czeredą?

Aaaa, musisz poczekać na koniec roku, bo najstarsza to pierwszoklasiska!

Mimi!

To fakt - szczęściara ze mnie :D

Pozdrówka!

Joola!!

Już powoli wywożę niektóre rzeczy - szafy są tam gdzie mają być, więc powolutku, po cichutku... 8)

A Twoja oferta nawet by mi pasiła! Moje laski pierwszy raz w życiu zobaczyłyby morze :lol: :p

To kiedy je bierzesz?? A masz doświadczenie w "walce" z taką czeredą?

Aaaa, musisz poczekać na koniec roku, bo najstarsza to pierwszoklasiska!

Baru, nie wierzę, że takie słodkie dziewuszki mogą aż tak strasznie broić :wink: Mi do wprowadzenia się co prawda jeszcze trochę zostało, ale właśnie do września może się wyrobię więc jakby co, to zapraszam :D

Dziewczyny!

Parapetówa zapewne gdziesik w lipcu :o - muszę zacząć kasę zbierać, ale jak to możliwe? Przy wykańczaniu domu?? :roll: Jakby co - to zapraszam do Galicji :p .

Joola!

Uwierz mi na słowo, że potafią, artystki są z nich nieprzeciętne :)

rrmi!

Co Cię tak te porzeczki biorą? Pokrzywy w nich rosną wielkości krzewów porzeczkowych - nawet byś tam nie weszła, żeby cokolwiek pozbierać. Mój mąż w sobotę wykosił przy ogrodzeniu trochę tego draństwa, ale mówię Ci - załamka. Jak się całkiem zirytuję to się przelecę po tamtej stronie płota z Rundupem (czy jak się to pisze) i będzie spokój. Oczywiście nie będę wredna i nie będę lać sąsiadowi porzeczek, jeno to trawsko przebrzydłe.

Dziewczyny!

Parapetówa zapewne gdziesik w lipcu - muszę zacząć kasę zbierać, ale jak to możliwe? Przy wykańczaniu domu?? Jakby co - to zapraszam do Galicji .

To ja się czuję zaproszona :D :D .

Dobrze, że mam niedaleko :wink: :wink:

Tylko nigdzie nie wysyłaj swojego "Gangu", bo muszę te dziewczynki poznać osobiście :D :D :D