rrmi 16.05.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Oj Brzoza, Wiesz , ze ja o tych porzeczkach bardziej tak posagowo mowie. , a jaki masz schodowy problem , bo my mamy maly patent na schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.05.2005 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Mamy już panele w "salonie" i w korytarzu: http://celtic.com.pl/bsocha/panele1.jpg http://celtic.com.pl/bsocha/panele2.jpg http://celtic.com.pl/bsocha/panele3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.05.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Ale u Ciebie ładnie . To już chyba prawie wszystko skończone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 23.05.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 To niesamowite jak teraz jest inaczej. Aż cofnąłem się do zamieszczonego kiedyś przez Ciebie zdjęcia kominka i jakiejś takiej szarej wokół niego podłogi.Teraz zobaczyłem normalny salon. Prawie do zamieszkania. Czy ta podłoga ma taki różowawy odcień czy to tylko zdjęcie?W kazdym razie na zdjeciu jest bardzo oryginalna. I ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.05.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Jej jakie te twoje dziewuszki są urocze Sama radość, jak anioleczki- pewnie grzeczniusie bardzo Domek również piękny się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.05.2005 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Sonika! Jeszcze nie wszystko! Pozostała do zakupienia wykładzina na górę, montaż gniazdek i pstryczków oraz przekwalifikowanie zimnej wody w cwu . Aaaa... i jeszcze zabrakło mi paneli do pokoju na dole , 3 paczki i obawiam się, że będzie problem z dokupieniem. Czyli jeszcze jakieś 10 tys I możemy się przeprowadzać. Sama nie wiem czy się cieszyć czy bać... Okazało się, że jak chcemy oddać chałupę to i garaż musimy mieć zrobiony, żeby go teraz nie wyłączać a potem nie oddawać osobno. I ponieważ nie będziemy robić na razie tarasu, musimy zabezpieczyć drzwi wychodzące na przyszły taras, coby do wypadku nie doszło Maciejon! Panele nie są różowawe, to chyba "wina" słoneczka. Postaram się zrobić jutro zdjęcie, jeżeli oczywiście nie będzie takiego słoneczka. I masz rację... zupełnie inaczej to wygląda . One się nazywają "pinia antic". Andrzejka! Taaa, one z buziaczków aniołki są! Gorzej w naturze , czasem chęć mordu się we mnie budzi jak we cztery zaczną się kłócić i ryczeć. Dziękuję wszystkim za pochwały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.05.2005 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Baru, to już naprawdę niewiele Ci zostało , a wszystko wygląda ŚLICZNIE!!!!! A dlaczego może być problem z panelami? Myślisz, że już takich nie mają? Może nie będzie tak żle. Jak już jest podłoga, to dom wygląda zupełnie inaczej, prawda? Myślisz się wprowadzić do wakacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.05.2005 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Muszę, Sonika, muszę! Bo tak umówiliśmy się z ludźmi, którzy kupują nasze mieszkanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Jestem pewna, że wszystko się uda, ale na wszelki wypadek trzymam kciukasy od już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.05.2005 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Dzięki, Sonika! A ja trzymam kciuki za Ciebie i Twoją wytrzymałość do tego Twojego płytkarza. Chyba bym drania zdążyła opierdzielić milion razy, powiesić też z kilka razy... Jak Ty to wytrzymujesz?! Ale z drugiej strony efekty są, tej jego morderczej pracy w pocie czoła. Piękne masz te łazieneczki. O płytkach w holu już nawet nie wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 26.05.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Baru, proszę, napisz jaką masz wodę - ile żelaza (może inne składniki mineralne). Cały ten system uzdatniania wody macie od jednego producenta? Ile to kosztowało: hydrofor, filtr, inne, materiały oraz robocizna? Jaki masz hydrofor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 03.06.2005 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 w40!!Napisałam na priva. Doszło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Baru, i jak tam z panelami? Prace skończone? Już pewnie się pakujesz, bo wakacje tuż, tuż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.06.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Baru, domek zgrabniutki, działeczka piękna i duża, już pewnie niedługo się wprowadzasz i jeśli nie będziesz miała co zrobić ze swoimi dzieciami podczas przeprowadzki to....biorę wszystkie trzy ze zdjęcia http://celtic.com.pl/bsocha/dziewczyny.JPG a czwartą w ciemno No śliczniaste te Twoje dziewuszki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baryka 04.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Baru ależ szczęściarz z Ciebie ze też wczesniej tu nie zaglądałam - toż tu same skarby i nawet nie ukryte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.06.2005 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Joola!! Już powoli wywożę niektóre rzeczy - szafy są tam gdzie mają być, więc powolutku, po cichutku... A Twoja oferta nawet by mi pasiła! Moje laski pierwszy raz w życiu zobaczyłyby morze To kiedy je bierzesz?? A masz doświadczenie w "walce" z taką czeredą? Aaaa, musisz poczekać na koniec roku, bo najstarsza to pierwszoklasiska! Mimi! To fakt - szczęściara ze mnie Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.06.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 kiedy parapetowa?mozna sie wprosic? no super macie i takie male dziewuszki i domek , no i porzeczki po sasiedzku , pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 05.06.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Joola!! Już powoli wywożę niektóre rzeczy - szafy są tam gdzie mają być, więc powolutku, po cichutku... A Twoja oferta nawet by mi pasiła! Moje laski pierwszy raz w życiu zobaczyłyby morze To kiedy je bierzesz?? A masz doświadczenie w "walce" z taką czeredą? Aaaa, musisz poczekać na koniec roku, bo najstarsza to pierwszoklasiska! Baru, nie wierzę, że takie słodkie dziewuszki mogą aż tak strasznie broić Mi do wprowadzenia się co prawda jeszcze trochę zostało, ale właśnie do września może się wyrobię więc jakby co, to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.06.2005 04:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Dziewczyny! Parapetówa zapewne gdziesik w lipcu - muszę zacząć kasę zbierać, ale jak to możliwe? Przy wykańczaniu domu?? Jakby co - to zapraszam do Galicji . Joola! Uwierz mi na słowo, że potafią, artystki są z nich nieprzeciętne rrmi! Co Cię tak te porzeczki biorą? Pokrzywy w nich rosną wielkości krzewów porzeczkowych - nawet byś tam nie weszła, żeby cokolwiek pozbierać. Mój mąż w sobotę wykosił przy ogrodzeniu trochę tego draństwa, ale mówię Ci - załamka. Jak się całkiem zirytuję to się przelecę po tamtej stronie płota z Rundupem (czy jak się to pisze) i będzie spokój. Oczywiście nie będę wredna i nie będę lać sąsiadowi porzeczek, jeno to trawsko przebrzydłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.06.2005 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Dziewczyny! Parapetówa zapewne gdziesik w lipcu - muszę zacząć kasę zbierać, ale jak to możliwe? Przy wykańczaniu domu?? Jakby co - to zapraszam do Galicji . To ja się czuję zaproszona . Dobrze, że mam niedaleko Tylko nigdzie nie wysyłaj swojego "Gangu", bo muszę te dziewczynki poznać osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts