Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Baru i Jacka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 404
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sonika!

Fakt pozostaje faktem - Ty masz blisko do mnie. raptem ze dwie godzinki :) , ale Paty ma chyba jeszcze bliżej... Paty! A Ty właściwie gdzie zamieszkujesz? Przyznaj się w końcu 8) , może się okaże, że my przez miedzę mieszkamy... :p

A moje dziewczyny to Ewcia - 8-latka, Agniesia - 4-rolatka oraz Martusia (to ta po lewej) i Justysia marcowe dwulatki.

Aha!

Dzięki!! :oops:

No to wiecie co, kobiety??

Od lipca możecie przyjeżdżać, bo ja tam już będę. Ustalcie se ino termin Wam pasujący, dajcie znać i do bojuuuu!! :lol: 8)

I żebyście się tylko nie rozczarowały, bo ja te zdjęcia to tak wybiórczo pstrykam hehehehe...

Ooo nie Paty, ja byłam pierwsza

ale ja bylam konkretna i od razu dogadywalam sie w sprawie porzeczek , mozna sprawdzic, no dziewczyny , nie pobijemy sie chyba?

pytasz Baru , co ja tak z tymi porzeczkami?

nie widzialam i nie jadlam kilka lat i tak powoli sie zachciewa tego i owego ,

chyba , ze moze zaszlam ...nie tam gdzie potrzeba :wink: :roll:

Nieee, no dziewczynyyy, spoko!! Dziewczyn ci u mnie pod dostatkiem i może się jakoś podzielicie bez bójki :lol:

rrmi!

Ty naiwnie myślisz, że jak przyjedziesz w lipcu to wszystko będzie na cacy?! Nic bardziej mylnego - wokół krajobraz iście księżycowy, zawsze coś się znajdzie do zrobienia :wink: A jak zaszłaś, to moich lasek już nie będziesz potrzebowała :p

aha!

Jakby się Wam naprawdę chciało to zapraszam 8)

Kasztanka!

dzięki :oops: , a o dziewczynach pisałam kilka postów powyżej

rrmi!!

Eeee, babcią?? Babcią?!?! No nie gadaj...

To ile wiosen - prepraszam że pytam - liczy mój potencjalny zięciuniu?? :roll: :p

Baru,

co tam u Ciebie słychać???

Jak idą prace?? Wakacje tuż, tuż, więc chyba już pakujesz tobołki?

Znalazłam dla Ciebie potencjalnego zięcia - Staś -Miecza :D :D :D i co Ty na to?

Dobry wybór?

Znalazłam dla Ciebie potencjalnego zięcia - Staś -Miecza i co Ty na to?

Dobry wybór?

normalnie Sonika mnie wygryzasz z tych porzeczek :D :D :D

spakowani? pewnie sie pakuja i nie maja czasu zajrzec , pozdrawiam Soniko

ps. Maly Mieczu jest super tez Go widzialam :lol:

Dziewczyny!

Ja tak na moment jeno - nie pisałam, bo byłam z moimi laskami na zlocie bliźniaczym!! Aż za Kielce mnie powlekło, do Sulejowa. Od piątku do dzisiaj, a teraz mam pranie, pranie i pranie.

A na budowie - postępy, mam już wykładzinkę w dwóch pokojach. Jak dojadę to pstryknę i wkleję.

Paaa

Mam chwilkę - małe śpią - to cosik skrobnę...

Na budowę jadę dopiero jutro, ale podobno pokoje z wykładzinką wyglądają w końcu po ludzku.

Macie rację, tobołki pakuję, częściowo już powywożone, do szaf poupychane, dziś też w pudła będę pakować, a jutro zawiozę. Powoli mnie przerażenie ogarnia, ile tego człowiek se nazbierał. Będę mieć w końcu okazję, żeby wywalić trochę "przydasiów", rozbebeszonych zabawek, malunków pasjami znoszonych z przedszkola i szkoły przez moje dzieci. Tzn trochę zostawię im tej twórczości na kiedyś, niech sobie obejrzą.

I jeszcze z "kwiatuszków" budowlanych - po wsadzeniu blachy w komin do kominka, po czwartkowo-piątkowej ulewie mamy dodatkowe szpachlowanko i malowanko :evil: . Dobrze, że ta ścian mała, więc farby mi wystarczy, nie będę musiała kupować :x.

I lecę poszukać na forum potencjalnego Zięciunia - Stasia mam na myśli... 8).

I nie kłóćcie się o porzeczki, nie ma o co, a w razie czego to jest tyle tego, że się podzielicie :lol: