Paty 06.06.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Baru!!!! Jak ja Ci zazdroszczę tych dziewczynek na schodach. Są cudowne. Napisz ile maja ąatek i jak na imię. Biorę wszystkie hurtem, będę miłaa gotowe. Pozdrawiam Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 06.06.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Baru!!!Domek jest PRZEPIĘKNIASTY!!!a dziewczynki poprostu SUPER. Jestem pod wrazeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.06.2005 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Sonika! Fakt pozostaje faktem - Ty masz blisko do mnie. raptem ze dwie godzinki , ale Paty ma chyba jeszcze bliżej... Paty! A Ty właściwie gdzie zamieszkujesz? Przyznaj się w końcu , może się okaże, że my przez miedzę mieszkamy... A moje dziewczyny to Ewcia - 8-latka, Agniesia - 4-rolatka oraz Martusia (to ta po lewej) i Justysia marcowe dwulatki. Aha! Dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Rundupem nie wiem czy tak sie to pisze , ale wiem co bylo w podtekscie, buziaki dla synowych i na termin parapetowy czekam , bo sie normalnie wpraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 06.06.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Kurcze,ja tez sie wpraszam i to chamsko!Mimo tego,ze mieszkam pod Warszawa to bardzo czesto jestem pod Rzeszowem,tak raz w miesiacu to przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.06.2005 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 No to wiecie co, kobiety?? Od lipca możecie przyjeżdżać, bo ja tam już będę. Ustalcie se ino termin Wam pasujący, dajcie znać i do bojuuuu!! I żebyście się tylko nie rozczarowały, bo ja te zdjęcia to tak wybiórczo pstrykam hehehehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 ja sie zglaszam na lipiec 2006, moze byc ? wole na gotowe , bo tak to jeszcze do jakiej roboty zagonisz? ale naprawde milo u Was i lubie tu zagladac pozdrowienia z miejsca gdzie dzis nie ma powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 06.06.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Baru!!!! Jak ja Ci zazdroszczę tych dziewczynek na schodach. Są cudowne. Napisz ile maja ąatek i jak na imię. Biorę wszystkie hurtem, będę miłaa gotowe. Pozdrawiam Paty. Ooo nie Paty, ja byłam pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ooo nie Paty, ja byłam pierwsza ale ja bylam konkretna i od razu dogadywalam sie w sprawie porzeczek , mozna sprawdzic, no dziewczyny , nie pobijemy sie chyba? pytasz Baru , co ja tak z tymi porzeczkami? nie widzialam i nie jadlam kilka lat i tak powoli sie zachciewa tego i owego , chyba , ze moze zaszlam ...nie tam gdzie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 07.06.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 My z rrmi to moglybysmy nawet same w lipcu sie wybrac{jedna bryczka}bo widze,ze rrmi z wawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.06.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ojej BARU fajny domek ale jakie slodkie dziewuszki!!!!!!!!! ile maja latek??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 07.06.2005 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Nieee, no dziewczynyyy, spoko!! Dziewczyn ci u mnie pod dostatkiem i może się jakoś podzielicie bez bójki rrmi! Ty naiwnie myślisz, że jak przyjedziesz w lipcu to wszystko będzie na cacy?! Nic bardziej mylnego - wokół krajobraz iście księżycowy, zawsze coś się znajdzie do zrobienia A jak zaszłaś, to moich lasek już nie będziesz potrzebowała aha! Jakby się Wam naprawdę chciało to zapraszam Kasztanka! dzięki , a o dziewczynach pisałam kilka postów powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.06.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Kasztanka! dzięki , a o dziewczynach pisałam kilka postów powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.06.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 ja to ew babcia zostane tak mi sie z tym zajsciem powiedzialo, ok spadam i nie przeszkadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 07.06.2005 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 rrmi!! Eeee, babcią?? Babcią?!?! No nie gadaj... To ile wiosen - prepraszam że pytam - liczy mój potencjalny zięciuniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.06.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 16 ale dla Niego dobrze , bo se wychowa i bedzie mial elegancko a u mnie jutro kolejna wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.06.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 rrmi!! Eeee, babcią?? Babcią?!?! No nie gadaj... To ile wiosen - prepraszam że pytam - liczy mój potencjalny zięciuniu?? Baru, co tam u Ciebie słychać??? Jak idą prace?? Wakacje tuż, tuż, więc chyba już pakujesz tobołki? Znalazłam dla Ciebie potencjalnego zięcia - Staś -Miecza i co Ty na to? Dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.06.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Znalazłam dla Ciebie potencjalnego zięcia - Staś -Miecza i co Ty na to? Dobry wybór? normalnie Sonika mnie wygryzasz z tych porzeczek spakowani? pewnie sie pakuja i nie maja czasu zajrzec , pozdrawiam Soniko ps. Maly Mieczu jest super tez Go widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 12.06.2005 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Dziewczyny! Ja tak na moment jeno - nie pisałam, bo byłam z moimi laskami na zlocie bliźniaczym!! Aż za Kielce mnie powlekło, do Sulejowa. Od piątku do dzisiaj, a teraz mam pranie, pranie i pranie.A na budowie - postępy, mam już wykładzinkę w dwóch pokojach. Jak dojadę to pstryknę i wkleję.Paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 13.06.2005 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Mam chwilkę - małe śpią - to cosik skrobnę... Na budowę jadę dopiero jutro, ale podobno pokoje z wykładzinką wyglądają w końcu po ludzku. Macie rację, tobołki pakuję, częściowo już powywożone, do szaf poupychane, dziś też w pudła będę pakować, a jutro zawiozę. Powoli mnie przerażenie ogarnia, ile tego człowiek se nazbierał. Będę mieć w końcu okazję, żeby wywalić trochę "przydasiów", rozbebeszonych zabawek, malunków pasjami znoszonych z przedszkola i szkoły przez moje dzieci. Tzn trochę zostawię im tej twórczości na kiedyś, niech sobie obejrzą. I jeszcze z "kwiatuszków" budowlanych - po wsadzeniu blachy w komin do kominka, po czwartkowo-piątkowej ulewie mamy dodatkowe szpachlowanko i malowanko . Dobrze, że ta ścian mała, więc farby mi wystarczy, nie będę musiała kupować . I lecę poszukać na forum potencjalnego Zięciunia - Stasia mam na myśli... . I nie kłóćcie się o porzeczki, nie ma o co, a w razie czego to jest tyle tego, że się podzielicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts