aha26 09.01.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Witam ! Mam pytanie czy ktos z Panstwa bral moze kredyt w PTF ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rumak1974 11.01.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Witam ! Mam pytanie czy ktos z Panstwa bral moze kredyt w PTF ? W sierpniu 2004 łącznie 110 tys na dokończenie budowy we CHF na 30 lat oprocentowanie 2,06 orientacyjna rata ok 420 zł na m-c w chwili obecnej jeszcze nie wykozystałem wszystkich transz więc płace tylko odsetki generalnie polecam załatwi łem wszystkie formalnosci w 3 tyg i tu uwaga brałem kredyt sam mając na karku rodzine tzn żona i młody i tylko z moimi dochodami udokumentowane 1750 zł!!! (dlatego 30 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darks 11.01.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Jaki bank i jak miejscowość jeżeli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rumak1974 11.01.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Jaki bank i jak miejscowość jeżeli można wiedzieć? PTF oni współpracuhją z jakimś europejskim bakiem niepamietam nazwy a brałem w Warszwie Oddz. na Al. Stanów Zjedn. a sam jestem z Kobyłki pod Wa-wą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 11.01.2005 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Witam i bardzo serdecznie dziekuje za informacje ! przyznam,ze troche sie balam zaciagnac tam kredyt , poniewaz myslalam,ze PTF to cos w stylu argentyny ,ale Pana wypowiedz rozwiala moje watpliwosci ! jeszcze raz serdecznie dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b2k 12.01.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Tez tam bralam kredyt, to jest w obecnym PTF Banku. Najpierw na samochod, a teraz przenosze tam swoj kredyt na dom. Uwazam, ze oferuja najkorzystniejsze warunki. Pozdrawiam,Beti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 12.01.2005 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Dzieki za wypowiedz,dzieki wam troche mniej sie teraz stresuje ! Ide do nich po niedzieli zaczac zalatwiac wszystkie sprawy zwiazane z kredytem i mam nadzieje,ze dostane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts