mab 09.01.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Czesc!Szukam kogos kto budowal badz buduje dom w Wieliczce!Ja zaczynam sprawy papierkowe i b.przydalaby mi sie pomoc kogos doswiadczonego juz w tej kwestii -tzn.gdzie w wieliczce i po co isc!Z gory dzieki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.01.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Witaj. Zapraszam na forum grupy krakowskiej - na pewno znajdziesz tam pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mab 12.01.2005 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Witaj Jaro!Dzieki za podpowiedz,gdzie szukac pomocy!Mam nadzieje,ze sie tam spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts