Ulka 24.01.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Ja też zbudowałam sama, ale na razie mam jakieś zaplecze finansowe. Wprawdzie haruję od rana do nocy, ale jest nadzieja, że wkrótce spłacę kredyt.Trzymam za Ciebie kciuki i życzę Ci żeby się udało. Przecież nie musisz zbudować w ciągu roku. Możesz znaleźć projekt, gdzie da się budowę podzielić na etapy. Ja wykończyłam tylko parter a poddasze czeka na lepsze czasy.PozdrawiamUlka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 24.01.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Ulu, podziwiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.01.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Dziękuję za podziw, to miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulka 25.01.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 To byłam ja, myślałam, że jestem już zalogowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość samotna z przeszłością 05.02.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Dziękuję wszystkim za dobre słowa otuchy . Są mi bardzo potrzebne . Próbuję z wszystkich sił nie dać się złemu losowi . Powoli odzyskuję równowagę ducha , choć są i gorsze dni . Patrzę na małe , nowe domki i zaczynam mieć jeszcze większą ochotę na budowanie . Nic nie jest w stanie mnie od tej myśli odwieść , tylko czasem doskwiera bardzo uporczywie samotność i żal straconych lat . .. Ulu , jaki dom wybudowałaś ? Gdzie mogę go zobaczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.02.2005 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Witaj,wybudowałam Sybillę z Archetonu (jest w internecie). Niestety, jak pisałam już wcześniej wykończyłam tylko parter, czyli 2 pokoje, kuchnię i maleńką łazienkę. Tak więc pod wzgędem ilości pomieszczeń nic mi się nie zmieniło w porównaniu z poprzednim mieszkaniem. Tyle, że powierzchnia 2 razy większa. No i ogromna piwnica - pod całym domem. A czy masz już działkę? Życzę powodzenia.Ulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulka 05.02.2005 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Znów się nie zalogowałam! To dlatego, że kiedyś logowało mnie automatycznie, przy wejściu na stronę. Pewnie coś zrobiłam, że już mnie nie loguje. Ale nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mradom 07.02.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Jesli moge cos podpowiedziec, to chyba aktualny moment nie jest wlasciwy na podejmowanie decyzji. Owszem mozesz sie pozytywnie nastawiac na to, ze bedziesz w przyszlosci budowala dom. Teraz to chyba lepiej pomyslec o wzmocnieniu swojego samopoczucia, odbudowaniu tego co po rodzinie zostalo. Wiem cos o tym, bo niedawno przechodzilem to z moimi rodzicami i w takim stanie nie radze podejmowac rewolucyjnych decyzji. Oczywiscie badz dobrej mysli, lepiej jest byc szefem i inwestorem na wlasnej budowie jak czlowiek ma zycie dobrze poukladane i stabilne.Zycze powodzenia/mr/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.02.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Jeśli kasa jest to nalezy budować!! Do odważnych świat nalezy! Słyszałem, że do budowy trzeba jeszcze mieć serca, a u Ciebie widzę, że duży zapał jest, więc sugeruję rozpocząć "zabawę".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts