Willie 10.01.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Witam!Szukam mieszkańców domów w systemie kronopol, najlepiej zbudowanych przez firme Domikon - pytanie o doświadczenia z firmą, jakość i komfort użytkowania domów. pozdrowieniawillie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 13.05.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 znalazłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 17.05.2006 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Jakoś nie bardzo pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 17.05.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Masz jakieś informacje finansowe nt tego systemu ? Kosztorys jakiegoś projektu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 17.05.2006 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Rok temu miałem 2 kosztorysy dla tego samego projektu - jeden w ytongu drugi w kronopolu. Kronopol był 10% droższy. Dla mnie to jakiś absurd.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiek 25.03.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 ja mieszkam w domu zbudowanym przez firme domikon. mieszkam dpiero 2 m-ce ale poki co same pozytywy i na temat firmy, wspolpracy, ekip i samego mieszkania oczywiscie. po szczegoly prosze o kontakt [email protected] Witam! Szukam mieszkańców domów w systemie kronopol, najlepiej zbudowanych przez firme Domikon - pytanie o doświadczenia z firmą, jakość i komfort użytkowania domów. pozdrowienia willie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts