Niqueide 30.09.2023 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2023 Cześć. Szukam porady w sprawie ogrodzenia z piaskowca. Ogrodzenie z piaskowca było robione z 15lat temu w środku jest wylany filar betonowy i do tego były klejone płaty kamienia piaskowca. Po tych wszystkich latach kamień w niektórych miejscach zaczął odchodzić szczególnie daszki od zaprawy, nie było to kładzione na kleju ani nic tylko na mocnej zaprawie. Na bokach widać przerwy pomiędzy fugą a kamieniem. Szukam porady co mógłbym zrobić żeby to naprawić jakoś dobrze.Rozmawiałem z pewna osobą to powiedział ze można poprawić ale to będzie znowu odchodziło za rok góra dwa i ze lepiej dać jakiś inny kamień, nie piaskowiec ale to na ten czas raczej odpada bo to by troszkę kosztowało mnie a póki co mam robotę wewnątrz na co pójdą pieniążki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts