zulwik 01.10.2023 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2023 (edytowane) Witam, mam problem z wyborem brodzika pod prysznic.Odpływ jest dość wysoko (około 15 cm), a chciałbym, brodzik kwadratowy w miarę płytki. Czy pomysł z nośnikiem np. z sched pol zda egzamin?[ATTACH=CONFIG]466429[/ATTACH] Edit Nie wiem jak je obrócić. Prawa strona to podłoga, najlepiej przechylić głowę w lewą stronę ;P Edytowane 1 Października 2023 przez zulwik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.10.2023 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2023 Zdjęcie na poprawną orientację? Odpływ jest w ścianie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulwik 01.10.2023 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2023 (edytowane) https://images91.fotosik.pl/687/b555be8ff5455dd9med.jpg Edytowane 1 Października 2023 przez zulwik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.10.2023 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2023 Masz zrobione tak wysoko podłączenie do pionu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulwik 02.10.2023 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2023 Tak, i tak troche opuściłem żeby zachować spadek. Myślałem żeby płytki brodzik postawić na nośniku, ewentualnie nośnik trochę skrócić na wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondoljerzy 03.10.2023 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2023 Ciśnie się na usta stare, ale wciąż aktualne: ,,Panie, a kto to Panu tak spier.......?" No dobra, jak najbardziej można to zrobić jak opisujesz, ale podłoga brodzika musi być powyżej tego odpływu ze zdjęcia. Czyli wysoko w cholerę, pewnie minimum ze 20 cm od podłogi. Odpowiednio wysoki nośnik, płytki brodzik i niski syfon, Tylko podłogę brodzika sensownie podeprzeć. Albo jednak odżałować kilka płytek, odkuć, poskładać rurki odpływowe od nowa, potem nowe płytki i nowoczesny, płaski brodzik na podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulwik 03.10.2023 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2023 Kucie odpada, przyłącze do pionu jest dosyć wysoko, trzeba by było kuć posadzkę, wysokość rurki w scianie to 14- 15 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts