Kcz___ 05.10.2023 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2023 Cześć,Proszę o radę. Mam przeciekający balkon i zdecydowałem się na remont i wykończenie go płytką wentylowaną na dystansach Renoplast. Bezpośrednio na płycie balkonu ekipa położyła membranę uszczelniającą ale jak skleili poszczególne jej płaty ze sobą to się wybrzuszyła i pofałdowała. Mam wątpliwości czy zostało to dobrze wykonane. W załączniku przesyłam zdjęcia. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć czy zostało to wykonane poprawnie? Z góry dziękuję za odpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydop 08.10.2023 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2023 Jeśli chodzi o estetykę ich pracy to dość słabo to wygląda .. ostatnie zdjęcie, wykończenie takich detali decyduje o szczelnościSama membrana epdm, może się fałdować i jest to normalne, jeśli np nie była podklejana w 100%, a klejona tylko obwodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts