Szymm 05.10.2023 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2023 Witam wszystkich! Mocno rozważam zakup wanny Ravaka, dlatego też postanowiłem zreanimować temat... Doradźcie proszę, bo znalazłem w salonie materiał reklamowy Ravaka z wannami gdzie zawsze ta firma kojarzyła mi się raczej z droższymi wannami bo wiem, że to akurat nie Chińczyk, a tu miłe zaskoczenie bo ceny są całkiem OK. Bardzo mocno rozważamy zakup, dlatego też pytanie.... Macie? Używacie? Polecacie ich wanny? Będę bardzo wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kingaplis 06.10.2023 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2023 @Szymm Mam, używam Generalnie jestem bardzo zadowolona - mega rzetelna firma. Mam od nich wannę i kabinę prysznicową... jakościowo rewelacja. W moim przypadku padło na wannę narożną NewDay, jest bardzo wygodna i spokojnie zmieszczą się w niej dwie osoby także nie zastanawiaj się..... kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbx 06.10.2023 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2023 spamowy atak klonów...spadła sprzedaż? możliwe że jakość jakoś podupada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts