apache 05.10.2023 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2023 Witam wszystkich zainteresownych,mam pytanie do zorientowanych w temacie. Noszę się z zamiarem zamontowania wentylacji mechanicznej. Mam dom parterowy ok 85m2. Salon z aneksem kuchennym, sypialnia, pokój dziecka, łazienka, wiatrołap. Czytam i czytam na temat różnych konfiguracji i zastanawiam się czy AirPack4 300 będzie odpowiedni do mojego domu. I drugie pytanie H czy V? Czym oprócz budowy różnią się te dwie centrale? Czy któraś z nich wypada lepiej w testach i w codziennym użytkowaniu? No i jeszszcze jedno. Wiem, że już kilka razy był poruszany ten temat, ale już jakiś czas temu i w międzyczasie trochę się zmieniły ceny i możliwości reku. Mianowicie czy jest sens tyle płacić za centralę... Pytam tych, którzy już zamontowali i z perspektywy czasu mogą powiedzieć czy niepotrzebnie tyle zapłacili, a może jednak żałują, że nie dołacili trochę więcej... Za wszelkie wskazówki będę wdzięczny. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradtke 20.10.2023 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2023 Witam wszystkich zainteresownych, mam pytanie do zorientowanych w temacie. Noszę się z zamiarem zamontowania wentylacji mechanicznej. Mam dom parterowy ok 85m2. Salon z aneksem kuchennym, sypialnia, pokój dziecka, łazienka, wiatrołap. Czytam i czytam na temat różnych konfiguracji i zastanawiam się czy AirPack4 300 będzie odpowiedni do mojego domu. I drugie pytanie H czy V? Czym oprócz budowy różnią się te dwie centrale? Czy któraś z nich wypada lepiej w testach i w codziennym użytkowaniu? No i jeszszcze jedno. Wiem, że już kilka razy był poruszany ten temat, ale już jakiś czas temu i w międzyczasie geometry dash lite trochę się zmieniły ceny i możliwości reku. Mianowicie czy jest sens tyle płacić za centralę... Pytam tych, którzy już zamontowali i z perspektywy czasu mogą powiedzieć czy niepotrzebnie tyle zapłacili, a może jednak żałują, że nie dołacili trochę więcej... Za wszelkie wskazówki będę wdzięczny. Pozdrawiam! hPanel is a custom control panel designed by Hostinger. A control panel is a tool that lets users manage their hosting account quickly and easily without having to log into the server. What makes hPanel stand out is its intuitive and minimalist design, making it easy to understand and navigate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts