Jedrula84 06.10.2023 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2023 Witam, wykonawca przykleił podłogę drewnianą (deska warstwowa) klejem Wakol MS 230. Miało nie śmierdzieć (karta charakterystyki mówi, że klej jest bezwonny), a tymczasem po miesiącu od zamontowania podłogi (podłoga olejowana olejem eko), pomimo intensywnego wietrzenia czuć bardzo intensywny, kwaśny zapach kleju. Czy ktoś z Was ma doświadczenia z klejem Wakol MS 230 i powie mi czy wszystko jest w porządku, że tak długo czuć bezwonny klej czy też mam pecha i użyto zepsutego kleju albo coś poszło nie tak w czasie prac montażowych (co ciekawe opakowanie po kleju dalej ma wyczuwalny zapach)? Wykonawca umywa ręce i próbuje zwalić winę na inne prace (których nie było od 3 miesięcy)., a ja z racji, że jestem silnym alergikiem mam kłopot z przebywaniem w mieszkaniu. Wszelkie wskazówki na wagę złota Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts