wg 09.02.2005 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Czy mi sie wydaje czy Wy także nie macie wiatrołapu? Czy nie za mocno wieje od drzwi? Podoba mi się to co macie pod fotelami - z czego jest ten kawałek podłogi? Mamy wiatrołap ale bez drzwi od strony domu. Uład domu możesz sobie zobaczyć na stronie Archi-projektu link podałem wyżej. Drzwi nie daliśmy bo nam wycenili takie jak chcieliśmy - przesuwne na 4 tys (niestety nietypowy otwór). Stwierdziliśmy, że zobaczymy jedną zimę czy jest Ok i na razie jest Ok, nie przeszkadza to za bardzo. Kawałek podłogi pod fotelami to panele laminowane bezklejowe Classena - o ile dobrze pamiętam to orzech meranti. Łączenie z gresem przez taką cieniutką mosiężną listewkę - jakieś 3-5mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dokker 09.02.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 A ja widziałem domek Magdy i Włodka na żywo i jest naprawdę super. Jeszcze fajniejszy niż widać na zdjęciach. Bardzo mi się podobał. Szczególnie brak podciągów , któych nie uniknąłem u siebie , a buduję (prawie) taki sam domek. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 09.02.2005 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Dzięki Wojtek Jak tam u Ciebie postępy? Kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dokker 09.02.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Mam nadzieję, że za miesiąc będziemy już mieszkać. Zastosowałem Waszą metodę - podpisaliśmy umowę na wynajęcie naszego mieszkanka od 15 marca, więc do tej pory musimy je opuścić. A jak nie zdążymy wykończyć domu to idziemy pod most... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_MYCHA__ 09.02.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 jestem pod wrażeniem... a ze ja jestem na etapie poszukiwań drzwi wejściowych a Twoje mi przypadły do gustu to prosiłabym o jakies informacje, czy były na zamówienie robione czy sa dokupienia w ogólnodostepnych sklepach w Polsce pozdrawiam _MYCHA__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 09.02.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Ja też dołączam do grona osób, którym twój dom bardzo się podoba,mam pytanie odnośnie wkładu kominkowego , czy jest on z szamotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 10.02.2005 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 jestem pod wrażeniem... a ze ja jestem na etapie poszukiwań drzwi wejściowych a Twoje mi przypadły do gustu to prosiłabym o jakies informacje, czy były na zamówienie robione czy sa dokupienia w ogólnodostepnych sklepach w Polsce pozdrawiam _MYCHA__ Stolbud Włoszczowa, drzwi Madryt http://www.stolbud.pl/index1.php?url=news/news3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 10.02.2005 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Ja też dołączam do grona osób, którym twój dom bardzo się podoba, mam pytanie odnośnie wkładu kominkowego , czy jest on z szamotem Tak, to wkład z szamotem. Jest to Spartherm Varia 2Rh. Można sobie zobaczyć np. na stronie http://www.kominki-kozlowski.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 11.02.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 wnetrza super!!!! a jesli chodzi o darmowy album polecam: http://www.photosite.cpm do 150 fot mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trebor182 18.03.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 ŁAdny domek , jeżeli możecie zdradzic jakie zastosowaliście łączenia między podłoga drewnianą a płytkami w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 18.03.2005 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 To nie jest drewniana podłoga tylko panele laminowane Classena. Łączenie to specjalna mosiężna listwa o szerokości ok 1 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trebor182 18.03.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 byłabym wdzięczna za pokazanie zbliżenia tego połaczenia(jeżeli to możliwe) i czy ta mosiężna listwa jest ogólnie dostępna .Mój fachowiec zrobi wszystko ale trzeba mu pokazać jak i czym,jeżeli mozna jeszcze wiedzieć jakie to panele(nazwa),chcę oddzielić podłogę wokól kominka od całej reszty to znaczy przy kominku kafle a dalej panel ,ale boje sie łączeń ,obecnie mamy w mieszkaniu łączenia za pomocą listew zwykłych metalowych (srebrnych)i niezbyt to wygląda wole coś bardziej delikatnego.Będę wdzięczna za dodatkowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trebor182 18.03.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 jeżeli moe zadać jeszcze jedno pytanie i prosić o radę -jakie wykończenia przypodłogowe zastosowaliście ,chodzi mi o rodzaj listew przypodłogowych w salonie i w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 19.03.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Domek jest suuuuuperrr!!!!Mój jest w podobnym "klimacie"ale jeszcze nie w takim stanie:)):)Drzwi wejściowe sa poprostu perfekcyjne mam pytanie gdzie można takie kupić i ile mniej więcej kosztuja??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 19.03.2005 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Drzwi Stolbud Włoszczowa kosztują ok 4 tys z montażem. Można je sobie zobaczyć na ich stronie www nazywają się o ile dobrze pamiętam Madryt i mają atest antywłamaniowy klasy A.Kupiłem je w Wa-wie na Kłobuckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 19.03.2005 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Jak tylko zrobię zbliżenia tej listwy to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.05.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Bardzo ładne wnętrza , w szczególności kuchnia . Podoba mi się ten styl. Prosimy o więcej zdjęć !!! Pozdrawiam Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 04.05.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Domek piękniusi Oby się dobrze mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.05.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Bardzo ladne wszystko - w srodku i na zewnatrz. Super projekt.Tez czekam na dalsze zdjecia. Powodzenia, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 04.05.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 dom jest przepiękny, troszczeczkę zazdroszczę bo my dopiero zaczynamy! bardzo podoba mi się podłoga w salonie to polączenie drewna i płytek,a kominek jest śliczny! oj mam teraz dużo do myślenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts