Mlekolaki 09.10.2023 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2023 Cześć!Od roku mierzę się z problemem przeciekającego sufitu w garażu, wewnątrz bryły bloku mieszkalnego.Niestety nikt nie potrafi ustalić skąd tam bierze się woda. Uznałem, że spróbuję sam uszczelnić sufit.Czy Waszym zdaniem pokrycie go folią w płynie rozwiąże problem? Pozdrawiam serdecznie,Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dbx 09.10.2023 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2023 Ustal co jest nad garażem, zlokalizuj rury wod-kan i napisz co ustaliłeś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mlekolaki 09.10.2023 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2023 Nie mam dostępu do planów, nawet zarządca nie ma, ponieważ deweloper się zawinął. Najprawdopodobniej jest tam częściowo taras (ogródek od mieszkania parterowego). Bardzo trudno ustalić, budynek jest skomplikowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydop 11.10.2023 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2023 Uznałem, że spróbuję sam uszczelnić sufit. Czy Waszym zdaniem pokrycie go folią w płynie rozwiąże problem? Nie pomoże, musisz szukać przyczyny od zewnątrz i tam wykonać izolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts