mordziaty 12.10.2023 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Witam, Zauważyłem przed kładzeniem podbitki ze membraną jest naderwana przez wiatr. Jak mogę to poprawić? Polecacie jakieś sposoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.10.2023 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2023 Jak może być naderwana przez wiatr? Jak długo była nie zakryta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mordziaty 12.11.2023 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 To jest fragment przed podbitka na zewnątrz. Myślę że około dwóch lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 12.11.2023 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 Niezakryta folia dachowa w tak długim czasie straciła swoje właściwości wytrzymałościowe i prawdopodobnie hydroizolacyjne. Utraciłeś gwarancje materiałowe. Te zmiany będą się posuwały w głąb połaci. Nie chcę być złym prorokiem ale z dużym prawdopodobieństwem będzie Cię czekać kapitalny remont dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusik6 13.11.2023 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2023 Czekaj czekaj, bo może jakieś nieporozumienie się wkradło. Masz membrane na dachu i nie miałeś jej pokrytej połacią czy tylko została naderwana jakby od spodu od podbitki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mordziaty 16.11.2023 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2023 Chyba źle opisałem… Ogólnie mam dachówkę itd. Tylko na skraju dachu od spodu (bo nie ma jeszcze podbitki) widać membranę. Mieszkam w dość wietrznym miejscu i na łączeniach pomiędzy jedną a drugą membraną widzę naderwania. I to chciałbym naprawić albo taśmą do membran albo może to zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 01.01.2024 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia Musisz to naprawić taśmą naprawczą do folii. Nie chcę być złym prorokiem ale tak jak pisałem wcześniej będzie Cię czekać remont dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts