scrolll 19.10.2023 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2023 W mojej łazience mam piecyk gazowy dwu funkcyjny i jest on zabudowany. Chce zamontować czujnik gazu i czadu. Trochę nie bardzo wiem gdzie zamontować te czujniki, żeby miało sens ich działania. Stąd pytania:- czy czujnik gazu można umieścic zaraz przy piecu w zabudowie ? - tam tez mam gniazdko i było by mi najwygodniej- czy czujnik czadu można zamontować w takiej zabudowie? Ogólnie myślę zamontować czujnik gazu przy piecu, a osobny czujnik czadu nad wejściem do łazienki albo po lewej stronie od wejścia. Nie wiem czy takie rozwiązanie bedzie ok. W załaczniku rysunek rzutu łazienki. [ATTACH=CONFIG]466663[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nusya 20.11.2023 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 (edytowane) Wykopanie starych rzeczy przed rozpoczęciem robi dużą różnicę. Jeśli poniżej nie ma wkładu chwastobójczego lub nie wiesz, kusiłoby mnie, aby zastosować środek chwastobójczy przed ponownym napełnieniem https://omegle.onl/ vshare. Jeśli jest to mały obszar, wstępne zmieszanie jest łatwiejsze, ale zazwyczaj taniej jest przygotować własną mieszankę. Jeśli chodzi o proporcje, widziałem, że dobrze sprawdzają się dwie części piasku na jeden cement. Osoba, która to zrobiła, wymieszała ją do sucha, wylała mieszankę na podjazd i zamiatała w szczeliny. Następnie lekko spryskał cały dysk wodą i pozostawił do zastygnięcia. Edytowane 22 Listopada 2023 przez nusya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts